Retouren & service

We vinden het belangrijk dat jij tevreden bent
Ben je niet helemaal tevreden over je aangekochte product of vertoont het een defect? Bij kameraankleden.nl kun je binnen 14 dagen na aankoop je product(en) retourneren. Defecten of gebreken moeten ook binnen 14 dagen aan ons zijn gemeld, wij lossen het vervolgens vakkundig voor je op.

Voor het retourneren van een product kun je gebruik maken van onze gemakkelijke ophaalservice, dit kost éénmalig €19,95. Hierbij wordt het product bij je thuis opgehaald op een afgesproken datum. Je kunt er ook voor kiezen om het product zelf terug te sturen. Hierbij ben je zelf verantwoordelijk voor het correct terugsturen van het product.

Wanneer wij het retour gezonden product in goede staat hebben ontvangen, storten wij direct het gehele aankoopbedrag terug op je rekening. Tenzij je gebruik het gemaakt van onze ophaalservice, dan brengen wij dit bedrag in mindering. Het artikel dient uiteraard wel in ongeschonden staat en in de originele verpakking retour gezonden te worden.

Service aanvragen of retourneren
Om service voor een product aan te vragen, of om een product te retourneren verzoeken wij je om het contactformulier op deze pagina correct in te vullen.
Nadat je het formulier volledig hebt ingevuld ontvang je van ons binnen één werkdag meer informatie.

Contactformulier


Artikel heeft een defectArtikel voldoet niet aan mijn wensen


Ik wil het artikel laten ophalen (€19,95)Ik wil het artikel zelf versturen