Retouren & service

Retourformulier

Retourformulier

Retouren & service

We vinden het belangrijk dat jij tevreden bent
Ben je niet helemaal tevreden over je aangekochte product of vertoont het een defect? Binnen 14 dagen na aankoop kun je jouw bestelling retourneren. Defecten of gebreken aan geleverde producten moeten binnen 14 dagen aan ons zijn gemeld, wij lossen het vervolgens vakkundig voor je op.

Om service voor een product aan te vragen, of om een product retour te zenden verzoeken wij je om het contactformulier op deze pagina correct in te vullen. Nadat je het formulier volledig hebt ingevuld ontvang je van ons binnen één werkdag meer informatie. Wanneer wij het geretourneerde product in oorspronkelijke staat en in de originele verpakking hebben ontvangen, storten wij direct het gehele aankoopbedrag terug op de bij ons bekende rekening. Tenzij je gebruik het gemaakt van onze ophaalservice, dan brengen wij dit bedrag in mindering.

Wil je het artikel zelf retourneren?
Je kunt het product altijd zelf terug te sturen via een pakketpunt van bijvoorbeeld PostNL, DHL of GLS. Hierbij ben je zelf verantwoordelijk voor het correct terugsturen van het product. De kosten* voor het retourneren zijn hierbij voor je eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs dat je ontvangt van de pakketleverancier. Voor een snellere afhandeling verzoeken wij je om het verzendbewijs direct naar ons op te sturen via info@kameraankleden.nl.

*Een deel van ons assortiment wordt vanuit Duitsland geleverd, houdt hierbij rekening met verzendkosten van circa €15 tot €20 per pakket.

Wil je het artikel laten ophalen via onze ophaalservice?
Voor het retourneren van een product kun je, in de meeste gevallen, gebruik maken van onze speciale ophaalservice. Hierbij wordt het product bij je thuis opgehaald op een afgesproken datum tussen 8:00 en 18:00 uur. Het is hierbij helaas niet mogelijk om een tijdsvenster aan te geven en je krijgt vooraf geen tijdsindicatie door. Wij nemen contact met je op voor het bepalen van een ophaaldag. Houdt er rekening mee dat het vanwege de Covid-19 crisis een aantal weken kan duren voor het pakket kan worden opgehaald.

Als je gebruik wilt maken van onze eenvoudige retourservice dan bedragen de kosten hiervoor €19,95. Bij extra grote vloerkleden (minimaal 300×300 cm), eetkamerstoelen en fauteuils bedragen de kosten €49,95.