Wie is kameraankleden.nl?

Over kameraankleden.nl

Een aantal jaar terug ontstond de droom om een online winkel te starten met een unieke winkelbeleving. Deze droom  is werkelijkheid geworden! Wij bieden namelijk als één van de weinige unieke productpresentatie met behulp van sfeerfoto’s. Daarnaast hebben wij bij kameraankleden.nl als doel  om consumenten in Nederland en België te voorzien van design-woonartikelen tegen eerlijke en heldere voorwaarden. Wij geloven in eerlijke handel voor de klant, de leverancier en de producent.

Kameraankleden.nl is gevestigd in de plaats Tiel. Wij staan bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 69527091. De belastingdienst herkent ons als NL857906318B01. Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Klik dan hier.

Onze passie

Bij kameraankleden.nl hebben wij een enorme passie voor design-woonartikelen en ondernemen. Wij willen onze klanten inspireren met een hip en trendy assortiment en van het online winkelen een echte beleving maken. Dagelijks werken wij dan ook hard om onze website, het productassortiment en de productpresentatie te optimaliseren. 

Transparantie en betrouwbaarheid zijn factoren die bij ons hoog in het vaandel staan. Wij bewerkstelligen dit onder andere met onze realistische productfotografie, productomschrijvingen en onze  heldere prijs- & leveringsvoorwaarden. Wij streven naar 100% tevredenheid. Bij kameraankleden.nl geen klantenservice met keuzemenu, je hebt direct contact met één van ons.