Over kameraankleden.nl

In 2016 ontstond een droom om een webshop op te richten op het gebied van woonartikelen. In 2017 is deze droom werkelijkheid geworden en zijn wij officieel live gegaan met kameraankleden.nl. Bij kameraankleden.nl hebben wij als doel  om consumenten in Nederland en België te voorzien van design-woonartikelen tegen eerlijke en heldere voorwaarden. Wij geloven in eerlijke handel voor de klant, de leverancier en de producent.

Kameraankleden.nl is gevestigd in Tiel, op de Nieuweweg 117. Wij staan bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 69527091. De belastingdienst herkent ons als NL857906318B01. Wil je contact met ons opnemen? Neem dan telefonisch contact op via 085 – 130 2477 of stuur een e-mail naar info@kameraankleden.nl.


Onze passie

Bij kameraankleden.nl hebben wij een enorme passie voor design-woonartikelen en ondernemen. Wij willen onze klanten inspireren met een hip en trendy assortiment en van het online winkelen een echte beleving maken. Dagelijks werken wij dan ook hard om onze website, het productassortiment en de productpresentatie te optimaliseren. 

Transparantie en betrouwbaarheid zijn factoren die bij ons hoog in het vaandel staan. Wij bewerkstelligen dit onder andere met onze realistische productfotografie, productomschrijvingen en onze  heldere prijs- & leveringsvoorwaarden. Wij streven naar 100% tevredenheid. Bij kameraankleden.nl geen klantenservice met keuzemenu, je hebt direct contact met één van ons.