Wie is kameraankleden.nl?

Over kameraankleden.nl

Wij van kameraankleden.nl hebben een enorme passie voor interieur, woonartikelen, design en ondernemen. We willen onze klanten inspireren met een hedendaags, eigenwijs en trendy assortiment. Ons doel is om van het online winkelen een echte beleving maken. Dagelijks werken wij dan ook hard om onze website, het productassortiment en de productpresentatie te optimaliseren. 

Transparantie en betrouwbaarheid zijn factoren die bij ons hoog in het vaandel staan. Wij bewerkstelligen dit onder andere met onze realistische productfotografie, productomschrijvingen en onze heldere prijs- & leveringsvoorwaarden. Wij streven naar 100% tevredenheid. Bij kameraankleden.nl geen klantenservice met keuzemenu, je hebt direct contact met één van ons.

Onze passie

Sinds 2017 is kameraankleden.nl actief als online webshop gespecialiseerd in vloerkleden, eetkamerstoelen, verlichting, bijzettafels en diverse woonaccessoires. We hebben bij kameraankleden.nl het doel om consumenten in Nederland en België te voorzien van hedendaagse, unieke woonartikelen tegen eerlijke en heldere voorwaarden. Wij geloven in transparante handel voor de klant, de leverancier en de producent.

Kameraankleden.nl is gevestigd in de plaats Tiel. Wij staan bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 69527091. De belastingdienst herkent ons als NL857906318B01. Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Klik dan hier.