Disclaimer


Producten & presentatie
Dag in, dag uit is het team van kameraankleden.nl hard bezig om de website optimaal te laten presteren. Dit wordt gedaan met uiterste zorg en enorme toewijding. Helaas komt het voor dat ook wij een fout maken. Foutje ontdekt? Laat het ons dan weten.

Producten in ons assortiment worden zo realistisch mogelijk gepresenteerd. Zo worden onze vloerkleden, verlichting & meubels professioneel gefotografeerd. Dit doen we om te voorkomen dat je achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Helaas kunnen wij niet uitsluiten dat, door bijvoorbeeld de helderheid van je scherm, de getoonde kleur afwijkt van het daadwerkelijke product.

Prijzen & condities
Wij werken samen met verschillende leveranciers en zijn daarom deels afhankelijk van hen. Het is daarom mogelijk dat prijzen, specificaties, afbeeldingen en teksten tussentijds wijzigen. Onze vermelde verkoopprijzen zijn inclusief 21% BTW en eventuele extra kosten zijn per product vermeld.

Techniek & innovatie
Bij kameraankleden.nl wordt volop geïnvesteerd in technieken en innovaties die de klantbeleving nog verfijnder maken. De webwinkel is geoptimaliseerd voor Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari en Google Chrome. Wij raden je uiteraard wel aan altijd de laatste update-versie te gebruiken.