Wollen kleed kopen?

Ontdek hier onder onze ‘Wol collectie’. Je kan kiezen voor een wollen kleed in de kleur beige of een wollen kleed in de kleur grijs. De wollen tapijten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn prachtig afgewerkt. De kleden zijn namelijk met de hand geweven en zijn gemaakt van 100% wol. De wollen kleden zijn tevens voorzien van een slipbestendige katoenen achterzijde en de wollen vloerkleden zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarmingen. Bekijk hieronder welk wollen karpet het best bij jou interieur past.


Wollen kleed

Het wollen tapijt is een laagpolig vloerkleed met een hoogte van circa 7 millimeter. Het handgeweven kleed is gemaakt van 100% wol waarbij de rug is gemaakt van katoen. Hierdoor is dit karpet tevens slipbestendig en geschikt voor vloerverwarmingen. Het betreft een wollen kleed van een hoogwaardige kwaliteit. Zo is dit wollen kleed prachtig afgewerkt en heeft het een poolgewicht van maar liefst 2200 gram per vierkante meter. Het wollen kleed heeft overigens een prachtig visgraat patroon waardoor het wollen kleed een echte design look heeft.

Handgeweven wollen vloerkleed

Het wollen vloerkleed is met de hand geweven in India. In India worden al jaren de mooiste en beste wollen kleden met de hand geweven. Wij vinden het hierbij wel belangrijk dat dit onder goede omstandigheden gebeurd. De partij die de wollen vloerkleden produceert zijn dan ook ISO-9001 gecertificeerd. Bovendien wordt de partij gecontroleerd door diverse organisaties zodat er geen kinderarbeid aanwezig is op de werkvloer. Het wollen kleed is dus van een uitstekende kwaliteit én het vloerkleed is onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt.

Wollen kleed kopen

Het wollen tapijt is te verkrijgen in twee verschillende kleuren. Je kan kiezen voor een beige vloerkleed of een grijs vloerkleed. Ook kan je het wollen kleed in verschillende maten kopen. Het grote vloerkleed met een formaat van circa 200×290 cm is bij ons te koop voor €729. Voor het kleine vloerkleed met een formaat van 160×230 centimeter betaal je bij ons slechts €459! Wij verzenden het wollen karpet bovendien geheel gratis binnen de Benelux. Een goedkoop vloerkleed kopen van een hoogwaardige kwaliteit, dat doe je uiteraard bij kameraankleden.nl!

Ons assortiment; Van wollen kleden tot vintage kleden

Bij kameraankleden.nl hebben wij veel verschillende hippe kleden in het assortiment. Naast deze wollen kleden hebben wij ook diverse andere wollen vloerkleden op voorraad liggen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige Sala collectie? Vanzelfsprekend hebben wij ook nog veel andere soorten kleden in het assortiment. Je bent bij ons ook aan het juiste adres als je zoekt naar bijvoorbeeld een hoogpolig vloerkleed, een vintage vloerkleed of een patchwork vloerkleed. Wil je meer inspiratie op doen? Bekijk dan ook eens onze blog. Het maakt niet uit wat voor vloerkleed je zoekt, bij kameraankleden.nl vind je altijd een kleed dat aan je wensen voldoet.