Nieuw! Wollen karpetten uit de Camel collectie

Regelmatig voegen wij bij kameraankleden.nl trendy vloerkleden toe aan ons assortiment. Wij stellen ons assortiment nauwkeurig samen en voegen alleen de mooiste en de beste vloerkleden toe aan ons assortiment. Zo hebben wij vandaag de prachtige wollen karpetten van de Camel collectie toegevoegd aan onze website. De wollen karpetten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden direct uit voorraad geleverd. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over de wollen karpetten uit de Camel collectie.

wollen-karpetten-camel-donkergrijs

Wollen karpetten van een hoogwaardige kwaliteit

De wollen Camel kleden zijn, zoals hiervoor beschreven, van een hoogwaardige kwaliteit. Dit is terug te zien in het gewicht, de afwerking en de productiewijze van de wollen karpetten. Zo zijn de wollen karpetten van een zware kwaliteit met een poolgewicht van 1600 gram per vierkante meter. De wollen karpetten zijn daarnaast met de hand gemaakt waardoor de wollen vloerkleden prachtig afgewerkt zijn. Dit is terug te zien in het indrukwekkende ruitjespatroon en de uitstekende randafwerking. De grijs gekleurde vloerkleden hebben tevens een katoenen rug waardoor het vloerkleed goed op zijn plek blijft liggen in je kamer.

wollen-vloerkleden-karpetten

Laagpolige wollen karpetten

De wollen karpetten zijn laagpolig met een poolhoogte van circa zes millimeter. Hierdoor geven de wollen karpetten een moderne en strakke look aan je kamer én zijn ze tevens erg onderhoudsvriendelijk. Je kunt de wollen Camel karpetten kopen in twee verschillende formaten. Zo kun je het wollen karpet in 160×230 cm (€299) of in 200×290 (€479) bij ons kopen. Daarnaast kan je het wollen karpet kopen in twee verschillende grijstinten. De Camel collectie bestaat namelijk uit een donkergrijs wollen karpet en een staalgrijs wollen karpet. Voor welk formaat en welke kleur ga jij?

wollen-karpetten-staalgrijs

Laagpolig wollen karpet met de voordelen van een hoogpolig karpet

De wollen Camel karpetten hebben het comfortgehalte van een hoogpolig vloerkleed en de praktische aspecten van een laagpolig vloerkleed. Doordat de wollen karpetten zijn gemaakt van 100% wol, voelen deze ontzettend fijn aan. Hierdoor zijn de wollen karpetten erg geschikt voor je woonkamer of slaapkamer. De wollen karpetten zijn tevens geschikt voor vloerverwarmingen en hebben een geluiddempende werking. Mede door de grootte en het materiaal worden vervelende geluiden namelijk gedempt in je kamer. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld galmende geluiden.

wollen-karpetten-kleden

Wollen karpetten kopen bij kameraankleden.nl

De wollen karpetten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en tevens erg scherpt geprijsd. Wij verzenden de wollen karpetten ook nog eens snel én gratis binnen Nederland en België. In de meeste gevallen heb je het wollen vloerkleed al de eerstvolgende dinsdag of donderdag in huis! Bij ons kan je ook erg makkelijk betalen met verschillende betaalmethoden. Zo kan je onder andere betalen per overboeking, via iDeal of via het Belgische Bancontact. En, hoewel wij de kans klein achten, zelfs als je niet tevreden bent over je aankoop hoef je je geen zorgen te maken. Wij hebben namelijk een zeer goede retourservice. Een wollen vloerkleed kopen doe je het best bij kameraankleden.nl.