Een naturel vloerkleed kopen

Welkom bij kameraankleden.nl! Wij zijn een online vloerkledenwinkel en zijn gespecialiseerd in goedkope vloerkleden van een hoogwaardige kwaliteit. Bij kameraankleden.nl hebben wij veel verschillende soorten vloerkleden in het assortiment. Om het jou makkelijker te maken schrijven wij bij kameraankleden.nl diverse blogs over onze top vloerkleden per categorie. In dit blog vertellen wij je graag meer over onze top drie witte en naturel gekleurde tapijten. Als jij dus zoekt naar een naturel vloerkleed, dan is dit blog echt iets voor jou!

Waarom een naturel vloerkleed kopen?

Vraag jij je af waarom je een naturel vloerkleed zou moeten kopen? Een naturel vloerkleed is ten eerste erg makkelijk te combineren met je huidige interieur. Zowel felle als neutrale kleuren zijn prachtig te combineren met een neutraal of wit vloerkleed. Wat wij zelf erg gaaf vinden is als bijvoorbeeld een fel gekleurde stoel of bank met een naturel vloerkleed wordt gecombineerd. Ten tweede geeft een naturel vloerkleed een moderne look aan je woonkamer. Een naturel vloerkleed staat uiteraard ook erg mooi in je slaapkamer of eetkamer. Ontdek hieronder onze top 3 naturel gekleurde karpetten. Een naturel vloerkleed kopen, dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Nummer 1: Vloerkleed Karpeti Ivoor Wit

Het ‘Vloerkleed Karpeti Ivoor Wit’ is een laagpolig tapijt met een hoogte van 5 millimeter. Dit tapijt is een wit handgeweven vloerkleed uit India en is gemaakt van organische viscose. De achterzijde van dit witte vloerkleed is verder gemaakt van katoen. Onze leveranciers uit India voldoen aan de ISO-9001 normering en worden gecontroleerd door diverse organisaties. Hierbij kan je o.a. denken aan organisaties als Goodweave en Care&fair. Dit witte vloerkleed is dus niet alleen een prachtig handgeweven tapijt maar is ook nog eens onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt.

Het Vloerkleed Karpeti Ivoor Wit’ is voorzien van een prachtig ruitmotief en is onderdeel van onze Karpeti collectie. Naast de kleur ivoor wit kan je ook kiezen voor diverse andere kleuren. De gehele Karpeti collectie kan je bekijken via onze ‘laagpolige vloerkleden‘ categoriepagina. Dit witte kleed is verkrijgbaar in twee formaten. Voor het kleinere formaat van 160×230 centimeter betaal je bij ons slechts €439,-.

Nummer 2: Vloerkleed Comfy Naturel

De nummer twee onder onze top drie neutrale tapijten is het ‘Vloerkleed Comfy Naturel’. Het betreft een hoogpolig tapijt met een poolhoogte van 45 millimeter. Het naturel gekleurde vloerkleed is gemaakt van polyester en is voorzien van een katoenen achterzijde. Het ‘Vloerkleed Comfy Naturel’ is heerlijk zacht en voelt dan ook heerlijk aan. Hierdoor is dit hoogpolige vloerkleed naast je woonkamer ook ideaal voor in je slaapkamer. Hoe heerlijk is het om uit bed te stappen en vervolgens met je voeten op een lekker zacht en warm tapijt te landen? Met dit hoogpolige tapijt zal je nog een stuk fijner wakker worden s’ochtends.

Het ‘Vloerkleed Comfy Naturel’ is onderdeel van onze Comfy collectie. De gehele Comfy collectie is te bekijken via onze ‘hoogpolige vloerkleden’ categoriepagina. Naast de naturel kleur is dit karpet ook o.a. verkrijgbaar als blauw vloerkleed en als grijs vloerkleed. Het naturel gekleurde tapijt is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Het kleinere formaat van 160×230 cm kan je voor slechts €259,- al kopen. Een goedkoop vloerkleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Nummer 3: Vloerkleed Handgeweven Wol Beige

Het ‘Vloerkleed Handgeweven Wol Beige’ is een nieuw handgeweven vloerkleed. Dit tapijt is handgeweven in India. Dit tapijt is voor 100% gemaakt uit wol en is voorzien van een katoenen rug. Je ziet bij dit tapijt direct dat het een karpet is van een hoogwaardige kwaliteit. Het wollen vloerkleed is tevens voorzien van een visgraat-patroon en heeft een neutrale beige kleur. Het karpet is laagpolig en heeft een poolhoogte van circa 0,5 centimeter. Ondanks dat dit wollen karpet laagpolig is, voelt het wel heerlijk zacht aan dankzij de wollen stof. Als je zoekt naar een zacht wollen vloerkleed met een neutrale kleur, dan is dit karpet echt iets voor jou.

Het Vloerkleed Handgeweven Wol Beige maakt deel uit van onze Handgeweven collectie. Het karpet is verkrijgbaar in de formaten 160×230 centimeter en 200×290 centimeter. Voor het kleine formaat van 160×230 centimeter betaal je bij ons slechts €459,-. Voor het grotere formaat van 200×290 centimeter betaal je bij ons slechts €729,-.

Bekijk ook eens onze andere tapijten

Voldoet een naturel karpet toch niet aan je wensen? Wees dan niet getreurd; bij kameraankleden.nl hebben wij nog veel meer kleuren in het assortiment. Wij hebben overigens ook prachtige vintage vloerkleden, design vloerkleden, kinderkamer vloerkleden en diverse vloerkleed merken in het assortiment. Onze gehele collectie kan je eenvoudig bekijken via onze ‘Alle vloerkleden’ pagina. Of je nou een wit vloerkleed, een naturel vloerkleed of een bruin vloerkleed wilt kopen; bij kameraankleden.nl hebben wij het allemaal!

Tip: wil jij een extra goedkoop kleed kopen? Bekijk dan ook eens onze speciale vloerkleed aanbiedingen.