Vloerkleedje kopen? | Vloerkleedjes

Bij kameraankleden.nl ben je aan het juiste adres als je een vloerkleedje wilt kopen. Een vloerkleedje kan je bij ons in verschillende maten kopen. De meest voorkomende formaten zijn 160×240 centimeter en 200×280 centimeter. Een kleed met een formaat van 160×240 centimeter is ideaal als je zoekt naar een klein vloerkleedje voor in je kamer. In dit blogbericht vertellen we je graag meer over onze unieke en prachtige vloerkleedjes.

Een vloerkleedje voor in je kamer

Zoals hierboven beschreven kan je bij kameraankleden.nl een vloerkleedje in verschillende formaten bestellen. Het meest voorkomende formaat van een vloerkleedje is 160×240 centimeter. Dit lijkt misschien groot maar in werkelijkheid is dit een perfect formaat voor als je zoekt naar een klein vloerkleed. Kleine vloerkleden zijn het meest geschikt om te gebruiken als woonkamer vloerkleed of als slaapkamer vloerkleed. Een vloerkleedje wordt tevens vaak gebruikt in combinatie met een stoel in bijvoorbeeld een serre. Het voordeel van een vloerkleed is dat het sfeer geeft aan je kamer en de meubels in je kamer met elkaar verbindt. Vloerkleedjes zijn in te delen in twee categorieën, namelijk in de hoogpolige- of in de laagpolige categorie.

Een vloerkleedje met een hoge poolhoogte

Zoek jij naar een comfortabel vloerkleedje dat heerlijk zacht aan voelt? Dan sluit een vloerkleed met een hoge poolhoogte het best aan bij je wensen. Een vloerkleed met een hoge poolhoogte is ook wel beter bekend als een hoogpolig vloerkleed. Een hoogpolige vloerkleedje kan je bij ons in verschillende kleuren, stofjes en designs kopen. Zo kan je bij ons een fel gekleurd vloerkleed of een neutraal gekleurd vloerkleed kopen met een hoge poolhoogte. Bij een neutraal gekleurd vloerkleedje kan je bijvoorbeeld denken aan een grijs vloerkleed of een antraciet vloerkleed. Een hoogpolig vloerkleed heeft tevens een functioneel effect op je kamer. Een vloerkleedje met een hoge poolhoogte heeft namelijk een geluiddempende werking op vervelende geluiden in je kamer.

Een vloerkleedje met een lage poolhoogte

Naast een hoogpolig vloerkleed kan je ook een vloerkleedje met een lage poolhoogte kopen. Een vloerkleedje met een lage poolhoogte is ook wel beter bekend als een laagpolig vloerkleed. Een laagpolig vloerkleedje kan je met verschillende patroontjes kopen. Een laagpolig kleedje is bijvoorbeeld verkrijgbaar met een vintage design, een patchwork design of een modern design. Zoek jij naar een vloerkleedje dat karakter geeft aan je kamer en een bepaalde sfeer creëert? Dan past een laagpolig karpet het best bij jouw wensen. Zo kan je met een laagpolig kleed bijvoorbeeld een vintage sfeer, een vrolijke kleurrijke sfeer of een moderne sfeer creëren in je kamer. Een vloerkleedje met een lage poolhoogte heeft tevens het voordeel dat het erg makkelijk schoon te houden is.

Vloerkleedjes kopen bij kameraankleden.nl

Bij kameraankleden.nl hebben wij veel unieke vloerkleedjes van een hoogwaardige kwaliteit in het assortiment. Bij ons kan je heel makkelijk vloerkleden online kopen. In een paar stappen heb je jouw vloerkleed al besteld. Tevens kun je bij ons veilig betalen via verschillende betaalmethodes, zoals iDeal. Bovendien verzenden wij onze vloerkleedjes ook nog eens helemaal gratis binnen Nederland en België.