Een vloerkleed bestellen

Wil jij een vloerkleed bestellen bij een online vloerkledenwinkel en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Bij kameraankleden.nl helpen wij onze klanten graag bij het bestellen van het ideale vloerkleed. In dit blogbericht beschrijven wij hoe je jouw ideale vloerkleed kan vinden. Hierbij moet je onder andere denken aan het bepalen van de poolhoogte en welke stijl jij wilt creëren in je kamer. Daarnaast vertellen wij je ook graag meer over het kiezen van het juiste formaat en over het online bestellen van een vloerkleed bij kameraankleden.nl. Een vloerkleed bestellen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Vloerkleed bestellen stap 1: Poolhoogte

Een vloerkleed bestellen begint uiteraard bij het kiezen van het juiste soort vloerkleed. Een kleed is te classificeren in twee verschillende categorieën, namelijk als laagpolig vloerkleed of als hoogpolig vloerkleed. Het is dus van belang dat je voor jezelf gaat beslissen voor welk type kleed jij gaat. Een laagpolig vloerkleed heeft een hoogte van circa acht millimeter en is meestal voorzien van een design. Een hoogpolig vloerkleed heeft een hoogte van ongeveer drie tot zes centimeter. Het grootste voordeel van een laagpolig vloerkleed is dat het makkelijk te reinigen is door de gelijke poolhoogte. Een hoogpolig vloerkleed voelt daarentegen weer ontzettend zacht aan.

Vloerkleed bestellen stap 2: Stijl

Naast de functionele eigenschappen van een laagpolig- of hoogpolig vloerkleed zit er natuurlijk ook een verschil in de stijl. Een hoogpolig vloerkleed zorgt vaak voor een warme en gezellige sfeer in je kamer. Een laagpolig vloerkleed is daarentegen met verschillende designs verkrijgbaar en zorgt vaak voor een strakkere stijl. Een laagpolig kleed kan je bijvoorbeeld bestellen met een vintage design of een patchwork design. Bij een vloerkleed bestellen is het dus verstandig om te kijken welk karpet het best past bij jouw stijl. Hierbij dien je dus ook te bepalen in welke kleur je het vloerkleed wilt bestellen. Ga jij een vloerkleed bestellen met een felle of een neutrale kleur?

Vloerkleed bestellen stap 3: Afmetingen

Ben jij eruit welk vloerkleed jij wilt bestellen? Dan moet je, in de meeste gevallen, nog beslissen in welke formaat je jouw vloerkleed wilt bestellen. Bij kameraankleden.nl kan je bijvoorbeeld vaak kiezen tussen twee of drie verschillende formaten vloerkleden. De meeste populaire maten onder vloerkleden zijn hierbij 160×230 centimeter en 200×280 centimeter. Een vloerkleedje van 160×230 centimeter past goed in een kleine woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld serre. Een vloerkleed met een formaat van 200×280 kan je beter bestellen als je een grote woonkamer of slaapkamer hebt. Een groot vloerkleed van 200×280 centimeter past ook beter in een eetkamer dan kleine vloerkleden.

Een vloerkleed bestellen bij kameraankleden.nl

Bij kameraankleden.nl hebben wij een grote selectie aan luxe vloerkleden die wij nauwkeurig hebben geselecteerd. Daarnaast zijn onze stoere vloerkleden van een hoogwaardige kwaliteit dankzij het uitstekende materiaal en de specialistische manier van fabriceren. Op kameraankleden.nl kan je tevens heel eenvoudig online een vloerkleed bestellen. Zo kan je bij het bestellen van een tapijt eenvoudig betalen via de meest gebruikte betaalmethoden. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld iDeal, Bancontact of aan betalen per overboeking. Na het bestellen van jouw vloerkleed versturen wij het goedkope vloerkleed gratis binnen circa één tot vijf werkdagen naar je op. Een vloerkleed bestellen doe je het best bij kameraankleden.nl!