Kleed voor op je vloer kopen? Ontdek onze vloer kleden.

Zoek jij naar een kleed voor op je vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij kameraankleden.nl hebben wij diverse vloer kleden in het assortiment. In dit blog vertellen wij je meer over de verschillende vloer kleden die wij in het assortiment hebben. Bij ons vind je altijd een vloer kleed dat aan je wensen voldoet. Een vloerkleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Een patchwork vloer kleed kopen

Een vloerkleed categorie die steeds meer in populariteit stijgt is de patchwork vloerkleden categorie. Een patchwork vloerkleed is een design vloerkleed met verschillende kleur elementen. De verschillende lappen stof van een patchwork tapijt zijn namelijk allemaal voorzien van andere kleuren en vintage designs. Wij hebben diverse hippe vloerkleden in het assortiment met een patchwork look. Als je zoekt naar een design kleed dat kleur geeft aan je kamer, dan is een patchwork vloer kleed echt iets voor jou. Onze patchwork vloer kleden zijn verkrijgbaar in de formaten 160×230 cm (€259) en 200×290 cm (€409). Een patchwork kleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Een vintage vloer kleed kopen

Onze patchwork vloer kleden zijn voorzien van een licht vintage design maar wij hebben nog veel meer vintage vloerkleden in het assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Canyon collectie en de Living collectie in ons assortiment. De vintage vloer kleden staan niet alleen mooi in een retro interieur maar de mooie vloerkleden staan juist ook erg gaaf in een modern ingerichte kamer. Een vintage karpet geeft namelijk een uniek karakter aan je kamer. Een retro vloerkleed is, dankzij de lage poolhoogte en het prachtige design, ideaal om te gebruiken als woonkamer vloerkleed of als eetkamer vloerkleed. Onze vintage vloer kleden zijn, net als al onze andere vloerkleden, geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarmingen.

Een hoogpolig vloer kleed kopen

Naast de patchwork vloer kleden en de vintage vloer kleden hebben wij nog veel meer laagpolige vloerkleden in het assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld nog veel meer laagpolige design vloerkleden, neutrale vloerkleden en wollen vloerkleden in het assortiment. Naast de laagpolige kleden hebben wij ook nog veel verschillende soorten hoogpolige vloerkleden in het assortiment. Een hoogpolig vloerkleed is een dik vloer kleed met een poolhoogte van circa 2 centimeter tot 5 centimeter. Een hoogpolig, shaggy vloerkleed voelt dan ook lekker zacht en warm aan. Hierdoor is een hoogpolig vloer kleed ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld slaapkamer vloerkleed of kinderkamer vloerkleed.

Een vloer kleed kopen bij kameraankleden.nl

Onze collecties zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres als je een gekleurde vloerkleed wilt kopen, zoals een bruin vloerkleed, een blauw vloerkleed of een grijs vloerkleed. Bij kameraankleden.nl kan je altijd een vloer kleed vinden dat aan je wensen voldoet. Zoek je naar extra goedkope vloerkleden? Bekijk dan ook eens onze speciale vloerkleed aanbiedingen. Wij verzenden overigens al onze vloer kleden gratis binnen Nederland en België. Daarnaast kan je bij ons bij aflevering betalen of bijvoorbeeld veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal en Bancontact. Een stoer vloerkleed kopen van een hoogwaardige kwaliteit? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!


[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk al onze vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]