Een vintage patchwork vloerkleed kopen

Bij kameraankleden.nl volgen we altijd de laatste trends op het gebied van vloerkleden. In onze blog plaatsen we wekelijks blogberichten waarin we je meer vertellen over de laatste trends op het gebied van vloerkleden. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze vintage patchwork vloerkleden. Een vintage patchwork vloerkleed is tegenwoordig erg populair en wordt steeds vaker aangeschaft voor in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer.

Wat is een vintage patchwork vloerkleed?

Maar wat is nou eigenlijk een vintage patchwork vloerkleed? Een patchwork vloerkleed is een karpet waarbij het lijkt alsof er verschillende lappen stof aan elkaar zijn genaaid. De verscheiden lappen hebben allen verschillende kleuren en vintage designs. Een vintage patchwork vloerkleed is vaak voorzien van opvallende kleuren, zoals de kleuren rood en geel. Echter kan je bij ons ook een vintage patchwork vloerkleed kopen in een neutrale grijze kleur. Een vintage patchwork vloerkleed is verder een laagpolig vloerkleed met een hoogte van circa 0,7 tot circa 1 centimeter. Dankzij de gladde oppervlakte is een vintage patchwork vloerkleed, in tegenstelling tot een hoogpolig vloerkleed, ook erg makkelijk te onderhouden.

Specificaties van een vintage patchwork vloerkleed

Onze vintage patchwork vloerkleden zijn gemaakt van 100% viscose waardoor de design vloerkleden erg fijn aanvoelen. De achterzijde van het vloerkleed is van katoen, waardoor het vintage patchwork vloerkleed tevens slipbestendig is. Daarnaast is het vintage patchwork vloerkleed van een hoogwaardige kwaliteit door de goede afwerking en het zware gewicht (2200 gram per vierkante meter). Hierdoor gaat het vintage vloerkleed veel langer mee dan een gemiddeld tapijt. Onze vintage patchwork vloerkleden zijn ook geschikt voor vloerverwarmingen. Een vintage patchwork vloerkleed van een hoogwaardige kwaliteit kopen? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl.

Geef je kamer kleur en karakter met een vintage patchwork vloerkleed

Een vintage patchwork vloerkleed geeft je kamer kleur én karakter dankzij de prachtige kleurencombinaties en de vintage designs. Bij kameraankleden.nl kan je een vintage patchwork vloerkleed in verschillende kleuren kopen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een blauw vloerkleed, een grijs vloerkleed of een bruin vloerkleed. Daarnaast kan je de vintage patchwork vloerkleden ook in verschillende formaten bestellen. Zo kan je kiezen voor het formaat van 1,60 x 2,30 meter of voor het formaat van 2,00 x 2,30 meter. Hierdoor kan je het meest geschikte vintage patchwork vloerkleed selecteren voor in jouw kamer. Een vintage patchwork vloerkleed is als een schilderij voor op je vloer.

Een vintage patchwork vloerkleed kopen

Zoals we hiervoor al hebben benoemd, kan je bij ons het vintage patchwork vloerkleed kopen in verschillende formaten. Voor het kleine vloerkleed betaal je slechts €259. Voor het grote vloerkleed betaal je bij ons slechts €409. Onze vintage patchwork vloerkleden worden zelfs geheel gratis verzonden binnen de Benelux. Tevens kan je bij ons veilig betalen met je eigen bank via Bancontact, iDeal of per overboeking. Over het algemeen ontvang je het vintage patchwork vloerkleed de eerstvolgende dinsdag of donderdag in huis. Heb je het vloerkleed sneller nodig of wil je het op een specifieke dag ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij kijken graag of we dit voor je kunnen regelen.