Vintage kleed ‘Living’

Wil jij een subtiele vintage sfeer creëren in je kamer? Dan is een vintage kleed uit de Living collectie echt iets voor jou. Het vintage vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren en heeft een vervaagd vintage design. Daarnaast is het vintage vloerkleed verkrijgbaar in verschillende formaten waardoor je het beste formaat voor jou kamer kan selecteren. Het vintage tapijt is gemaakt van 100% viscose en heeft een hoogte van circa 5 millimeter.


Specificaties van het vintage kleed

Het vloerkleed Living is een vintage kleed met een vervaagd design. Het vintage vloerkleed is gemaakt van 100% viscose en is verkrijgbaar in verschillende subtiele kleuren. Daarnaast is het vintage kleed slipbestendig dankzij de katoenen achterzijde. Het vintage kleed is van een hoogwaardige kwaliteit wat tevens terug te zien is in het poolgewicht van 1200 gram per vierkante meter. Een vintage kleed van een hoogwaardige kwaliteit kopen? Dat doe je uiteraard het best bij kameraankleden.nl.

Laagpolig vintage kleed

Het vintage kleed uit de Living collectie is een laagpolig vloerkleed met een hoogte van circa 5 millimeter. Een laagpolig vloerkleed heeft, t.o.v. een hoogpolig vloerkleed, als voordeel dat het eenvoudig te reinigen is. Dankzij de gladde oppervlakte kan je namelijk met een stofzuiger eenvoudig het stof en vuil van het vintage kleed halen. Net als onze andere kleden is dit vintage kleed geschikt voor vloerverwarmingen.

Het vintage kleed kopen

Wil je het vintage kleed kopen? Je kan het vintage kleed kopen in vijf verschillende kleuren. De design vloerkleden zijn daarnaast verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Zo kan het vintage kleed kopen in het formaat van 160×230 centimeter en in het formaat van 200×290 centimeter. Betalen doe je mij ons veilig en vertrouwd via o.a. iDeal en Bancontact. Wij verzenden het vintage kleed bovendien gratis naar je op als je in Nederland of België woont.