Vintage karpet ‘Canyon’

Het Canyon karpet is een schilderij op je vloer. De vintage karpetten uit onze laagpolige Canyon collectie hebben een vervaagd design en zijn leverbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Wat denk je van de kleuren Okergeel of IJsblauw? Dit vintage tapijt is leverbaar in de formaten 160 x 230cm en 200 x 290cm. Wij bezorgen het vintage vloerkleed bovendien gratis en snel binnen Nederland & België.


Vintage karpet

Het vintage vloerkleed is een laagpolig vloerkleed met een hoogte van 0,7 millimeter. Doordat het vintage karpet een gelijke hoogte heeft is dit vintage karpet tevens makkelijk schoon te houden. Het kleed heeft een vintage uitstraling en is gemaakt van 100% katoen. Dankzij de slip bestendige achterzijde is dit vintage tapijt tevens geschikt voor vloerverwarmingen. Het goedkope vloerkleed is zo mooi, het lijkt wel een schilderij voor op je vloer. Het vintage kleed heeft een retro look en is toch één van onze meest hippe vloerkleden.

Het effect van het vintage karpet op je kamer

Het vintage karpet is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan hierbij kiezen voor opvallende kleuren of neutrale kleuren. Hoe dan ook geeft dit vintage karpet een unieke vintage sfeer aan je kamer. Je kan er zelfs voor kiezen om meerdere vintage karpetten van de collectie te kopen om zo in al je kamers dezelfde sfeer te creëren. Zo geef je een eenduidige sfeer aan je kamer maar kan je toch afwisselen in kleur. De vintage karpetten zijn ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld eetkamer vloerkleed of woonkamer vloerkleed..

Het vintage vloerkleed bestellen

Ben jij geïnteresseerde in het vintage karpet en wil je het retro vloerkleed bestellen? Wij hebben alle kleuren van het vintage kleed op voorraad liggen. Hierdoor kunnen wij de design vloerkleden razendsnel leveren. Wij bezorgen bovendien de karpetten ook nog eens gratis binnen Nederland & België. Tijdens het bestelproces van het vintage vloerkleed kan je kiezen voor verschillende betaalmethoden. Zo kan je betalen via iDeal, Bancontact of overboeking. Je kan zelfs kiezen voor de optie om in cash te betalen aan de postbezorger.

Bekijk ook eens onze andere vintage karpetten

Naast de Canyon karpetten hebben wij nog veel meer vintage karpetten in het assortiment. Uiteraard kan je bij ons ook diverse andere soorten vloerkleden kopen. Zo kan je bij ons ook een patchwork vloerkleed kopen of bijvoorbeeld een hoogpolig vloerkleed. Het maakt echt niet uit wat voor vloerkleed je zoekt, bij ons vind je altijd en karpet dat aan je wensen voldoet.