Vintage eetkamerstoelen in vrolijke kleuren

vintage-eetkamerstoelen-kleuren

Kan jouw eetkamer wel wat kleur en karakter gebruiken? Geef dan kleur aan je kamer met onze unieke en vrolijk gekleurde eetkamerstoelen. Bij kameraankleden.nl hebben wij een ruim assortiment aan onder andere vintage eetkamerstoelen. De meeste eetkamerstoelen zijn tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor je ze perfect kan afstemmen op jouw interieur. In dit blogbericht vertellen wij je meer over onze ‘Great 70’s’ retro eetkamerstoelen collectie.

De vintage eetkamerstoelen uit de Great 70’s collectie

De trendy eetkamerstoelen uit de ‘Great 70’s’ collectie hebben een prachtig retro design en hebben een fijne vorm waardoor ze erg comfortabel zitten. Daarnaast zijn de hippe vintage eetkamerstoelen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je de stoelen verkrijgen als gele retro eetkamerstoelen, groene retro eetkamerstoelen, blauwe retro eetkamerstoelen en roze retro eetkamerstoelen. Dankzij het retro design en de vrolijke kleuren creëer je met deze eettafelstoelen een unieke, gezellige en kleurrijke interieurstijl. Tip: Wil je gelijk ook meer eenheid in je interieur creëren? Denk dan ook eens aan een leuk bijpassend vintage vloerkleed of bijvoorbeeld aan woondecoratie in dezelfde kleuren als de stoelen.

Specificaties van de gekleurde vintage eetkamerstoelen

De kleurrijke vintage eetkamerstoelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit dankzij de professionele afwerking en de kwalitatieve materialen. Zo zijn de gekleurde retro eetkamerstoelen gemaakt van synthetisch leer en opgevuld met schuimvulling. Hierdoor zitten de vrolijk gekleurde vintage eetkamerstoelen erg comfortabel. Daarnaast zijn stoelpoten van de hippe retro eetkamerstoelen gemaakt van metaal waardoor de stoelen een gewicht kunnen dagen tot wel 150 kilo! De kleurrijke vintage stoelen hebben verder een zithoogte van 48 centimeter en een gewicht van 6800 gram per stuk. De totale hoogte van de vintage leren eetkamerstoelen bedraagt 79 centimeter.

Retro eetkamerstoelen kopen bij kameraankleden.nl

Bij kameraankleden.nl kun je ontzettend eenvoudig online retro eetkamerstoelen kopen in verschillende kleuren. Zo kun je bij ons eenvoudig betalen met de meest gebruikte betaalmethodes van Nederland. Wij bieden bijvoorbeeld de betaalmethodes iDeal en Bancontact aan maar je kunt bij ons ook met je creditcard betalen of pas achteraf betalen via Afterpay. Wij leveren de gekleurde retro eettafelstoelen uit de ‘Great 70’s’ collectie binnen circa drie werkdagen. Bovendien hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen als je de kleurrijke vintage eetkamerstoelen online besteld. Hippe retro eetkamerstoelen online kopen? Dat doe je natuurlijk het best bij kameraankleden.nl!

Bekijk ook eens onze andere hippe eetkamerstoelen

Naast de ‘Great 70’s’ eetkamerstoelen hebben wij uiteraard nog veel meer eetkamerstoelen in het assortiment. Je kunt ons gehele assortiment bekijken via de eetkamerstoelen categoriepagina maar je kunt je ook laten inspireren door onze andere blogberichten. Laat je inspireren op kameraankleden.nl!