Onze top 3 blauwe en turquoise vloerkleden

Bij kameraankleden.nl hebben wij diverse turquoise en blauwe vloerkleden in het assortiment. In deze blog lichten wij onze top 3 blauwe en turquoise vloerkleden uit. Deze vloerkleden zijn niet alleen super trendy maar ze zijn allen ook van een hoogwaardige kwaliteit. Deze turquoise en blauwe vloerkleden geven je woonkamer, slaapkamer, eetkamer of kinderkamer een frisse en hippe look. De geselecteerde kleden zijn echte ‘eye-catchers’ en zullen al snel het onderwerp van het gesprek zijn als je visite over de vloer hebt. Een blauw of turquoise vloerkleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl

Turquoise-vloerkleed-patchworkNummer 1: Vloerkleed Patchwork Turquoise

Het Vloerkleed Patchwork Turquoise is één van onze bestverkochte vloerkleden. Het vloerkleed is voorzien van turquoise kleuraccenten en heeft een vintage design op de verschillende patches. Dit vloerkleed is ideaal voor als je kleur wilt geven aan je woonkamer maar toch ook een rustige neutrale sfeer wilt behouden. Het Vloerkleed Patchwork Turquoise is gemaakt van 100% viscose en heeft een poolhoogte van circa 0,7 centimeter. Het turquoise kleed is verkrijgbaar in de formaten 160×230 centimeter en 200×290 centimeter. Je koopt het turquoise vloerkleed bij ons al vanaf €259, inclusief verzendkosten!

Het Vloerkleed Patchwork Turquoise is ook verkrijgbaar in diverse andere blauwe kleuren. Zo hebben wij onder andere het Vloerkleed Patchwork Aqua Blauw, het Vloerkleed Patchwork Blauw en het Vloerkleed Patchwork Oceaan Blauw in het assortiment. Als je zoekt naar een vloerkleed met gele en blauwe accenten dan is het Vloerkleed Patchwork Geel wellicht wel iets voor jou. Al onze patchwork tapijten bekijk je eenvoudig op onze patchwork vloerkleden categorie.

Hoogpolig vloerkleed aqua blauw comfyNummer 2: Vloerkleed Comfy Aqua Blauw

Het ‘Vloerkleed Comfy Aqua Blauw’ is een hoogpolig vloerkleed met een prachtige blauwe waterkleur. Het blauwe shaggy vloerkleed is gemaakt van 100% polyester en heeft een katoenen rug. Het vloerkleed is erg zacht en heeft een hoogte van 4,5 centimeter. Hierdoor is het blauwe tapijt erg comfortabel en erg geschikt als slaapkamer vloerkleed of als woonkamer vloerkleed. Het is niet voor niks dat dit vloerkleed de naar ‘Comfy’ toegekend heeft gekregen! Het Vloerkleed Comfy Aqua Blauw is verkrijgbaar in de formaten 160×230 centimeter en 200×290 centimeter. Bij ons koop je dit prachtige blauwe karpet al vanaf €295, inclusief verzendkosten.

Dit blauwe vloerkleed maakt deel uit van onze Comfy collectie en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is het vloerkleed o.a. verkrijgbaar als lichtgrijs vloerkleed of als donkerblauw vloerkleed. Onze gehele Comfy collectie kan je eenvoudig bekijken via onze hoogpolige vloerkleden categoriepagina.

turquoise-vloerkleed-loungeNummer 3: Vloerkleed Lounge Blauw

Onze nummer 3 onder de turquoise en blauwe vloerkleden is het Vloerkleed Lounge Blauw. Het Vloerkleed Lounge Blauw is een hoogpolig, donkerblauw kleed van een hoogwaardige kwaliteit. Dit blauwe vloerkleed is gemaakt van 100% polyester en heeft een jute rug. Het tapijt heeft een poolhoogte van circa 2,2 centimeter en voelt ook heerlijk zacht aan. Het blauwe karpet is verkrijgbaar in de formaten 160×230 centimeter en 200×290 centimeter. Dankzij de verschillende formaten kan je het tapijt perfect afstemmen op de rest van je interieur. Dit vloerkleed koop je bij ons al vanaf €199, inclusief verzendkosten.

Het Vloerkleed Lounge Blauw maakt deel uit van onze Lounge collectie en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo is het blauwe karpet onder andere verkrijgbaar in de kleuren paars en rood. Onze gehele Lounge collectie kan je ook eenvoudig bekijken via onze hoogpolige vloerkleden pagina.

Maar er is meer!

Naast deze top drie hebben wij nog veel meer blauwe en turquoise vloerkleden in het assortiment. Wil jij toch liever een andere kleur kleed kopen? Bekijk dan ook eens onze andere tapijten. Wij hebben diverse andere hoopolige en laagpolige kleden in het assortiment in veel verschillende kleuren. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook verschillende soorten vintage vloerkleden en design vloerkleden op onze website staan. Zoek jij naar een extra goedkoop vloerkleed? Bekijk dan ook eens onze speciale vloerkleed aanbiedingen. Bij ons ben je overigens sowieso al erg goedkoop uit want wij bieden de kleden tegen erg scherpe prijzen aan. Daarnaast verzenden wij al onze tapijten geheel gratis binnen Nederland en België!

[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk al onze vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]