Taupe vloerkleed kopen? Taupe vloerkleden

Een taupe vloerkleed zorgt voor een gezellige sfeer in je kamer dankzij de warme kleur. Wij hebben bij kameraankleden.nl veel verschillende taupe vloerkleden in het assortiment. Je kunt bijvoorbeeld een vintage vloerkleed of een design vloerkleed in een taupe kleur bij ons kopen. 

Top drie taupe vloerkleden

1. Vloerkleed Canyon Taupe

Het Vloerkleed Canyon Taupe is wat ons betreft de absolute nummer één onder de taupe vloerkleden. Het taupe vloerkleed heeft een prachtig vintage design met een unieke achthoekige ster in het midden van het kleed. Het vintage design van dit vloerkleed wordt ondersteund door de retro taupe kleur. Hierdoor creëer je met dit taupe vloerkleed een authentieke sfeer in je kamer. Het vintage vloerkleed heeft een hoogte van 7 millimeter en is gemaakt van 100% katoen. Het taupe vloerkleed heeft een gewicht van 2,2 kilogram per vierkante meter en voelt daardoor tevens stevig aan. Het taupe vloerkleed is verkrijgbaar vanaf 259 euro.

2. Vloerkleed Stripe Taupe

Houd jij meer van een modern design interieur in plaats van een vintage sfeer? Dan is het Vloerkleed Stripe Taupe absoluut een aanrader. Het design vloerkleed heeft een gestreept design met een subtiele glans. Het taupe vloerkleed is een strak en modern kleed maar tegelijkertijd zorgt het ook voor een warme sfeer in je kamer. Net als onze andere vloerkleden is dit design karpet geschikt voor vloerverwarmingen. Het taupe vloerkleed heeft, net als het Vloerkleed Canyon Taupe, een hoogte van 7 millimeter en is tevens gemaakt van 100% katoen. Het design vloerkleed kost, bij het kleinste formaat van 160×230 cm, slechts 259 euro.

3. Vloerkleed Sala Taupe

Op nummer drie in onze top 3 taupe vloerkleden staat het Vloerkleed Sala Taupe. Dit taupe vloerkleed heeft een neutraal design en is gemaakt van 60% viscose en 40% wol. Het betreft een laagpolig vloerkleed met een een hoogte van 10 millimeter. Het taupe vloerkleed is deskundig afgewerkt en is van een hoogwaardige kwaliteit. Het kleed heeft dan ook een zwaar gewicht van 3,5 kilogram per vierkante meter. Het taupe vloerkleed blijft daarnaast goed op zijn plek liggen dankzij de slipbestendige achterzijde die is gemaakt van katoen. Het kleed is verkrijgbaar in twee verschillende formaten, waarbij je voor het kleinste formaat slechts 479 euro betaald.

Een taupe vloerkleed bestellen bij kameraankleden.nl

Bij kameraankleden.nl kan je de taupe vloerkleden heel makkelijk online bestellen. Binnen een paar minuten heb je jouw bestelling al geplaatst. Daarnaast kan je ook heel makkelijk online betalen met de meest bekende betalingsmethoden zoals iDeal en Bancontact. Wij verzenden de taupe vloerkleden bovendien helemaal gratis binnen Nederland en België. Naast taupe vloerkleden hebben wij natuurlijk ook vloerkleden in diverse andere kleuren in het assortiment. Het maakt niet uit of je zoekt naar een taupe vloerkleed, een beige vloerkleed of een rood vloerkleed; bij kameraankleden.nl vindt je altijd het ideale vloerkleed voor jouw kamer.