Trendy stoffen eetkamerstoelen kopen

stoffen-eetkamerstoelen-trendy

Zoek jij naar hippe stoffen eetkamerstoelen? Ontdek dan ons unieke en uitgebreide eetkamerstoelen assortiment. Bij kameraankleden.nl hebben wij namelijk veel unieke stoffen eetkamerstoelen, in hippe kleuren, in het assortiment. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze trendy stoffen eetkamerstoelen uit de ‘Mies’ collectie. Lees hieronder meer of bekijk direct al onze hippe eetkamerstoelen in onze eetkamerstoelen categorie.

Eetkamerstoel geel

Specificaties van de hippe stoffen eetkamerstoelen ‘Mies’

De trendy stoffen eetkamerstoelen uit de ‘Mies’ collectie zijn gemaakt van aangenaam stof en hebben een comfortabele schuimvulling. Daarnaast zijn de stoffen eetstoelen voorzien van donkerbruine, metalen stoelpoten waardoor ze extra luxe ogen. De hippe stoelen hebben een hoogte van 84 centimeter, een breedte van 46 centimeter en een lengte van 55 centimeter. Verder hebben de gestoffeerde eetkamerstoelen een aangename zithoogte van 48 centimeter en een maximaal draaggewicht van maar liefst 120 kilogram per stuk. De stoffen eetkamerstoel ‘Mies’ heeft een stevig gewicht van 9,50 kilogram en is van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien ontvang je ook nog eens twaalf maanden garantie op de trendy eetkamerstoelen.

grijze eetkamerstoelen stof

De verschillende hippe kleuren van de stoffen eetkamerstoelen

De hippe stoffen eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren waardoor je ze perfect kan afstemmen op jouw interieurstijl. De stoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel, zwart en grijs. De zwarte eetkamerstoelen en de grijze eetkamerstoelen zorgen voor een stoere en warme interieurstijl en zijn eenvoudig te combineren met verschillende kleuren meubels. Daarentegen geven de gele eetkamerstoelen en de blauwe eetkamerstoelen meer kleur aan je kamer en creëer je een hippere interieurstijl. Wil je echt één stijl creëren in je eetkamer? Denk dan ook eens aan bijpassende woondecoratie in dezelfde kleur. Hierbij kan je denken aan kaarsen, vazen of bijvoorbeeld leuke kussentjes.

Eetkamerstoel zwart stof

Trendy eetkamerstoelen van stof kopen bij kameraankleden.nl

De trendy eetstoelen van stof zijn verkrijgbaar in sets van twee stuks. Voor de set betaal je slechts €189, wat dus uit komt op slechts €94,50 per eetkamerstoel! De hippe stoffen eetkamerstoelen worden bovendien geleverd inclusief montage handleiding en zijn erg eenvoudig te monteren. Je kunt de trendy stoffen eetkamerstoelen erg eenvoudig online kopen en betalen met onder andere Afterpay, Bancontact en iDeal. Bovendien hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen als je online stoffen stoelen besteld. En indien de hippe eettafelstoelen toch niet bevallen, dan kun je ze eenvoudig retourneren via onze speciale ophaalservice (€19,95). Trendy stoffen eetkamerstoelen kopen? Dat doe je natuurlijk het best bij kameraankleden.nl!

Tip: Bekijk ook eens onze andere trendy interieurartikelen

Naast stoffen eetkamerstoelen hebben wij uiteraard nog veel meer eetkamerstoelen in het assortiment. Zo schreven wij in ons laatste blog bijvoorbeeld over onze nieuwe kunststof eetkamerstoelen met houten poten. Het maakt niet uit wat voor trendy interieurartikel je zoekt, bij kameraankleden.nl zal je altijd een product vinden dat aan je wensen voldoet. Tip: ontdek ook eens onze trendy vloerkleden, die je perfect kunt afstemmen op jouw gewenste eetkamerstoelen, om meer eenheid te creëren in jouw eetkamer.