Een stoer vloerkleed kopen? Ontdek onze top 3 stoere tapijten

Ben jij op zoek naar een stoer vloerkleed? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blogbericht lichten wij onze top 3 stoere vloerkleden uit. Bij kameraankleden.nl hebben wij veel stoere tapijten in het assortiment. Zo hebben wij stoere Perzische tapijten, design vloerkleden en hoogpolige vloerkleden in het assortiment. Onze stoere vloerkleden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden gratis verzonden binnen Nederland en België! Een stoer vloerkleed kopen dat doe je natuurlijk online bij kameraankleden.nl! Ontdek onze top drie stoere tapijten hieronder.

Stoer vloerkleed nummer 1: Vloerkleed Living Aarde

Het ‘Vloerkleed Living Aarde’ is een stoer vloerkleed met een vintage design. Het vervaagde, vintage design geeft dit vloerkleed een stoere uitstraling. Stoere vintage tapijten zijn dé trend van dit jaar. Het Vloerkleed Living Aarde is een laagpolig vloerkleed met een hoogte van circa 7 millimeter. Het stoere karpet is gemaakt van 100% (natuurlijke) viscose en heeft een katoenen achterzijde. Dit stoere kleed kan je kopen in het formaat 160×230 cm (€259,-) en in het formaat 200×290 cm (€409,-). Naast de kleur ‘Aarde’ is dit vloerkleed verkrijgbaar in diverse andere kleuren. De gehele Living collectie is te bekijken op onze vintage vloerkleden pagina.

Stoer vloerkleed nummer 2: Vloerkleed Patchwork Bruin

Het ‘Vloerkleed Patchwork Bruin’ is een stoer tapijt met een patchwork look. De combinatie van verschillende neutrale kleuren en een vintage design geven dit vloerkleed een stoer karakter. Het stoere karpet is gemaakt van 100% natuurlijke viscose en is voorzien van een katoenen rug. Dit laagpolige vloerkleed heeft een hoogte van 7 millimeter en is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Hierdoor is het stoere karpet goed af te stemmen op je kamer. Het kleinste formaat is 160×230 cm (€259,-) en het grote formaat is 200×290 cm (€409,-). Naast dit bruine vloerkleed is dit stoere tapijt ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Alle kleuren bekijken in één overzicht? Ga dan naar onze speciale ‘patchwork vloerkleden’ pagina.

Stoer tapijt nummer 3: Vloerkleed Aged Vintage Antraciet

Het ‘Vloerkleed Aged Vintage Antraciet’ is, zoals de naam al aangeeft, een vintage tapijt met een antraciet kleur. Het retro vloerkleed is, dankzij de antraciet kleur, niet alleen erg stoer maar ook geschikt voor vrijwel elke kamer. De poolhoogte van dit grijze vloerkleed is circa 3 millimeter. Het stoere karpet is daarnaast gemaakt van viscose (70%), katoen (10%) en acryl (20%). De achterzijde van het stoere vloerkleed is voorzien van een slipbestendige vilt rug. Het stoere karpet is verkrijgbaar in de formaten 160×240 cm (€275,-) en 200×280 cm (€400,-). Dit vintage karpet is tevens verkrijgbaar in de kleur bruin. Een stoer vloerkleed kopen doe je bij kameraankleden.nl!

Ontdek ook eens onze andere stoere vloerkleden!

Bij kameraankleden.nl hebben wij nog veel meer stoere vloerkleden in het assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld wollen vloerkleden, shaggy vloerkleden en zelfs stoere kinderkamer vloerkleden in het assortiment! Bij kameraankleden.nl bieden wij overigens regelmatig goedkope vloerkleden aan in onze speciale opruiming. Ben jij op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan ook eens onze andere blogberichten op ons blog. Wij plaatsen wekelijks blogberichten met daarin verschillende tips voor het kopen van een vloerkleed. Zo hebben wij bijvoorbeeld onlangs onze top 3 gekleurde vloerkleden en turquoise vloerkleden uitgelicht.


[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk alle vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]