Slaapkamer kleed kopen? Ontdek onze slaapkamer tapijten.

Welkom bij een nieuw blog van kameraankleden.nl. In dit blogbericht sommen wij onze top 3 slaapkamer tapijten op en vertellen wij je meer over deze vloerkleden. Een slaapkamer kleed geeft extra comfort voor als je bijvoorbeeld in of uit bed stapt. Daarnaast geeft een slaapkamer kleed ook extra kleur aan je slaapkamer. Onze slaapkamer tapijten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo hebben wij bijvoorbeeld blauwe vloerkleden, bruine vloerkleden en grijze vloerkleden in het assortiment. Een slaapkamer vloerkleed kopen, dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl

Slaapkamer kleed nummer 1: Vloerkleed Comfy Antraciet

Op nummer één in onze top drie slaapkamer tapijten staat het slaapkamer kleed ‘Comfy Antraciet’. Dit hoogpolige slaapkamer tapijt heeft een poolhoogte van 45 millimeter. Dankzij de hoge poolhoogte en het zachte polyester materiaal voelt dit shaggy vloerkleed heerlijk aan voor je blote voeten. Het slaapkamer vloerkleed is voorzien van een katoenen rug en is ook verkrijgbaar in twee verschillende maten. Het formaat van 1,6 meter x 2,30 meter kost slechts €295,-. Voor het formaat van 2 meter x 2,90 meter betaal je bij ons slechts €469,-. Een lekker zacht slaapkamer kleed kopen? Dat doe je natuurlijk bij kameraakleden.nl!

Dit slaapkamer kleed is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Alle kleuren van dit slaapkamer tapijt kan je eenvoudig bekijken op onze hoogpolige vloerkleden pagina.

Slaapkamer tapijt nummer 2: Vloerkleed Lounge Beige

Op nummer twee staat het slaapkamer kleed ‘Lounge Beige’. Dit slaapkamer tapijt is ook een hoogpolig karpet maar heeft een poolhoogte van circa 22 millimeter. Het slaapkamer tapijt is gemaakt van 100% polyester en is voorzien van een jute rug. Een hoogpolig slaapkamer tapijt heeft het voordeel dat het een geluiddempende en geluidsabsorberende werking heeft op je kamer. Hierdoor wordt de akoestiek in je kamer ook nog eens verbeterd. Dit slaapkamer kleed is verkrijgbaar in de maten 160×230 cm (€199) en 200×290 cm (€309). Een goedkoop vloerkleed kopen voor je slaapkamer? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Naast de kleur Beige is dit slaapkamer tapijt ook verkrijgbaar in andere kleuren. Ontdek de totale collectie op onze hoogpolige vloerkleden pagina.

Slaapkamer kleed nummer 3: Vloerkleed Handgeweven Wol Beige

Op nummer drie staat het slaapkamer kleed ‘Handgeweven Wol Beige’. Het slaapkamer kleed is gemaakt van 100% wol en is voorzien van een visgraad patroon. Daarnaast heeft dit laagpolige vloerkleed een poolhoogte van circa 7 millimeter. Dit design vloerkleed is een handgeweven tapijt en is gemaakt in India. India is hét land waar de mooiste en meest vakkundige handgeweven kleden worden gemaakt. Daarnaast eisen wij van onze leveranciers dat de kleden onder goede arbeidsomstandigheden worden gemaakt. Meer informatie hierover kan je vinden op onze ‘over ons’ pagina.

Naast de kleur beige is dit wollen vloerkleed ook verkrijgbaar in de kleur grijs.

Meer slaapkamer tapijten bekijken?

Naast deze top 3 slaapkamer tapijten kan je nog veel meer vloerkleden kopen bij kameraankleden.nl. Zo kan je op onze website bijvoorbeeld vintage vloerkleden en Perzische tapijten vinden. De slaapkamer tapijten zijn uiteraard ook te gebruiken als woonkamer vloerkleed, kinderkamer vloerkleed of eetkamer vloerkleed. Tip; Bekijk ook eens onze speciale vloerkleed aanbiedingen op onze opruimingspagina. Hier vindt je extra goedkope kleden voor je slaapkamer.


[button size=”medium” style=”primary” text=”Alle vloerkleden bekijken” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/” target=””]