Rood vintage vloerkleed kopen? Top 3 rode vintage vloerkleden

rood vintage vloerkleed oosters

Zoek jij naar een uniek rood vintage vloerkleed? Dan ben je bij kameraankleden.nl aan het goede adres. In dit blogbericht lichten wij graag onze top drie rode vintage vloerkleden voor je uit. Liever al onze rode vintage vloerkleden in één overzicht bekijken? Ga dan direct naar onze speciale rode vloerkleden categoriepagina en laat je inspireren!

donkerrood-vloerkleed-love

1. Rood vintage vloerkleed ‘Love’

Ons bestverkochte rode vintage vloerkleed draagt de naam ‘Love’ en geeft meer kleur aan je kamer. Het betreft een donkerrood vloerkleed met een subtiel vintage design in het midden. Het vloerkleed is gemaakt van de materialen polyester, katoen en latex waardoor het niet alleen erg fijn aan voelt maar ook erg makkelijk schoon te houden is. Daarnaast heeft het rode vintage vloerkleed een poolhoogte van één centimeter en een gewicht van 1300 gram per vierkante meter. Tevens heeft het vloerkleed een slipbestendige katoenen rug waardoor het beter blijft liggen op z’n plek. Je kunt het laagpolige vloerkleed bestellen in drie verschillende formaten waarbij het kleinste formaat van 120×170 centimeter slechts €219 kost.

Perzisch-vloerkleed-Calisi-Rood

2. Rood Perzisch vloerkleed ‘Calisi’

Zoek jij naar een rood vintage vloerkleed met een Perzisch design? Dan past het rode Perzische vloerkleed ‘Calisi’ wellicht beter bij jouw wensen. Het betreft een rood oosters vloerkleed met een prachtig design van verschillende kleuren en vormen. Het rode vloerkleed is gemaakt van polyester en is tevens voorzien van een stevige katoenen achterzijde. Daarnaast heeft het rode vintage kleed een hoogte van elf millimeter en een gewicht van 2400 gram per vierkante meter. Het tapijt is verkrijgbaar in de formaten 160×230 cm (€299), 200×290 cm (€449) en 240×330 cm (€599). Uiteraard wordt ook dit rode vintage vloerkleed, net als onze andere vloerkleden, gratis verzonden binnen Nederland en België.

rood vintage vloerkleed Vulcan

3. Rood vintage vloerkleed ‘Vulcan’

Last but not least vertellen wij je graag meer over onze unieke rode vintage vloerkleed ‘Vulcan’. Als je zoekt naar een subtiel rood vintage vloerkleed met een indrukwekkend design dan is dit vloerkleed echt iets voor in jouw kamer. Het betreft een vintage Perzisch tapijt dat is gemaakt van het onderhoudsvriendelijke materiaal viscose waardoor het tevens goed zijn vorm en kleur behoudt. Daarnaast is het rode vintage tapijt met de hand gemaakt door echte professionals. Verder heeft het rode vintage kleed een poolhoogte van 1,4 centimeter en een gewicht van maar liefst 4300 gram per vierkante meter (!). Het vloerkleed is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Voor het kleinste formaat van 170×240 cm betaal je €1099.