Retro eettafel stoelen kopen

vintage-eetkamerstoelen-kleuren

Zoek jij naar unieke eettafel stoelen met een retro design? Wij hebben verschillende soorten retro eettafel stoelen in het assortiment. Onze retro eettafelstoelen hebben prachtige designs en zijn verkrijgbaar in diverse retro kleuren. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze opvallende ‘Great 70’s’ collectie. Benieuwd naar ons gehele eetkamerstoelen assortiment? Ga dan direct naar onze speciale eetkamerstoelen categoriepagina en laat je inspireren.


Retro eettafel stoelen Great 70’s

Eén van onze bestverkochte retro eettafelstoelen zijn de stoelen uit de ‘Great 70’s’ collectie. Deze stoelen hebben een authentiek retro design en zijn verkrijgbaar in prachtige retro kleuren. Zo zijn de stoelen verkrijgbaar als blauwe retro eetkamerstoelen, gele retro eetkamerstoelen, groene retro eetkamerstoelen en roze retro eetkamerstoelen. Dankzij de opvallende kleuren van de retro eettafel stoelen zorg je voor meer kleur en een vrolijke sfeer in je eetkamer. Wil je gelijk ook zorgen voor meer eenheid in je eetkamer? Denk dan ook eens aan bijpassende woonartikelen, zoals vloerkleden en poefs, waar de kleur van de retro eettafel stoelen in terugkomt.

Specificaties van de retro eettafelstoelen

De retro eettafelstoelen ‘Great 70’s’ zijn gemaakt van synthetisch leer en zijn daardoor erg makkelijk schoon te maken. De stoelen zitten ook erg comfortabel dankzij de ergonomische vorm van de zitkuip en de zachte schuimvulling. Daarnaast zijn de retro eettafel stoelen voorzien van stoere metalen stoelpoten met een zwarte kleur. Dankzij de stevige stoelpoten en constructie kunnen de retro stoelen bovendien een gewicht dragen tot wel 150 kilogram. Verder hebben de stoelen een aangename zithoogte van 48 centimeter, een totale hoogte van 79 centimeter en een breedte van 64,5 centimeter.

Retro eettafel stoelen kopen bij kameraankleden.nl

De retro eettafel stoelen uit de ‘great 70’s’ collectie zijn erg makkelijk online te bestellen in sets van twee stuks. Voor één set van de retro eettafelstoelen betaal je slechts €229. Bovendien is de levering helemaal gratis als je in Nederland of België woont. Je kunt ook erg makkelijk online betalen via onder andere diverse creditcards, iDeal, Bancontact of Afterpay. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst gaan wij direct voor je aan de slag. Binnen circa twee tot vier werkdagen na het plaatsen van je bestelling heb je de retro eettafelstoelen al in huis. Tevens ontvang je van ons van te voren een track & trace link met een tijdsindicatie. En ben je onverhoopt niet thuis als de retro eettafel stoelen worden geleverd? Dan kun je zelf eenvoudig opnieuw een afspraak inplannen met de pakketbezorger op een moment dat het jouw uitkomt. Retro eettafelstoelen kopen? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!