Oosterse vloerkleden – Calisi collectie

Ben jij op zoek naar een uniek Oosters vloerkleed dat kleur geeft aan je kamer? Dan ben je bij kameraankleden.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide selectie aan Oosterse vloerkleden in ons assortiment. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze populaire Oosterse ‘Calisi’ vloerkleden. Liever gelijk al onze vintage en Oosterse tapijten in één overzicht bekijken? Ga dan direct naar onze vintage vloerkleden categoriepagina.

Oosters rood vintage vloerkleed

Oosters vloerkleed Calisi

Zorg voor een unieke en authentieke interieurstijl in je kamer met de prachtige Oosterse tapijten uit de Calisi collectie. De vloerkleden zijn voorzien van prachtige motiefjes waardoor het echte eye-catchers zijn. Daarnaast hebben de kleden een witte omkadering en witte franjes aan de uiteinden zodat de kleur van het vintage vloerkleed nog beter naar voren komt. Je kunt het Oosterse vloerkleed uit de ‘Calisi’ collectie verkrijgen als oranje Perzisch vloerkleed en als rood Oosters vloerkleed. Dankzij de lage poolhoogte van elf millimeter zijn de kleden eenvoudig te reinigen waardoor ze ook uitermate goed geschikt zijn voor onder een eetkamertafel.

oranje-perzisch-vloerkleed-calisi-roest

Specificaties van de Oosterse vloerkleden

Zoals hierboven beschreven zijn de Perzisch vloerkleden uit de Calisi collectie verkrijgbaar in het rood en in het oranje. Daarnaast kun je de Oosterse tapijten verkrijgen in verschillende formaten waardoor je het perfect kan afstemmen op jouw kamer. Zo kun je de karpetten verkrijgen met een formaat van 120×170 cm, 160×230 cm, 200×290 cm en 240×330 cm. De laagpolige vloerkleden zijn gemaakt van 100% polyester en voelen daardoor erg aangenaam aan. Bovendien zijn de Oosterse vloerkleden voorzien van een katoenen rug waardoor ze beter blijven liggen en minder snel verslijten. Verder hebben de Perzische kleden een gewicht van 2400 gram per vierkante meter.

Oranje-Perzisch-tapijt-vloerkleed

Oosterse tapijten kopen bij kameraankleden.nl

Bij kameraankleden.nl is het ontzettend eenvoudig om een Oosters vloerkleed te bestellen. Je kunt heel erg makkelijk, in een paar eenvoudige stappen, online een bestelling plaatsen voor het gewenste Perzische tapijt. Tevens kun je bij ons heel erg makkelijk en veilig betalen met je eigen bank via iDeal of Bancontact. Maar je kunt bij ons ook eenvoudig betalen met diverse creditcards of zelfs pas na levering via Afterpay. De levertijd voor onze Oosterse tapijten bedraagt circa één tot twee werkdagen en is geheel gratis. Een Oosters vloerkleed online bestellen? Dat doe je natuurlijk het best bij kameraankleden.nl!

Bekijk ook eens onze andere interieurartikelen en laat je inspireren!

Naast Oosterse vloerkleden hebben we natuurlijk nog veel meer vloerkleden in het assortiment. Zo ben je bij ons ook aan het goede adres voor als je zoekt naar bijvoorbeeld hoogpolige vloerkleden of kindervloerkleden. Maar naast vloerkleden hebben we ook nog diverse andere interieurartikelen in het assortiment. Zo hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan onder andere poefs, bijzettafels en stoelen. Ontdek het op kameraankleden.nl en laat je inspireren!