Een vloerkleed bestellen bij kameraankleden; onze werkwijze

kameraankleden.nl logo e

Welkom bij kameraankleden.nl! Wij zijn een online vloerkledenwinkel en zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. Ons assortiment bevat onder andere design vloerkleden, vintage vloerkleden en hoogpolige vloerkleden. Als je bij ons jouw ideale vloerkleed vindt, dan betaal je geen (€0, zero) verzendkosten. Uiteraard kun je bij ons veilig betalen via het oude, vertrouwde iDeal. Maar ook via het Belgische Bancontact, door middel van een overboeking en zelfs contant bij aflevering. Het doel van deze blog is dat wij je graag informeren over onze werkwijze.

Maatschappelijk verantwoord geproduceerde vloerkleden

Wij van kameraankleden.nl vinden het enorm belangrijk dat onze vloerkleden maatschappelijk verantwoord geproduceerd worden. Al onze kleden zijn dan ook onder de juiste, heldere arbeidsomstandigheden geproduceerd en zijn ten alle tijde vrij van kinderarbeid. De fabrieken waar onze prachtige vloerkleden worden geproduceerd, voldoen onder andere aan de ISO-9001 normering. Dit is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement & -systemen.

Met grote regelmaat worden onze leveranciers gecontroleerd d.m.v. C-TPAT (Customer Trade Partnerships Against Terrorism), SMETA en SA8000 audits. Dit zijn controles die toezien op het ethisch handelen van onze toeleveranciers.  Organisaties zoals ‘Goodweave’ en ‘Care&fair’ controleren bovendien of de fabrieken vrij zijn van kinderarbeid en armoede.

Bij een vloerkleed of tapijt van kameraankleden.nl weet je zeker dat het onder eerlijke, heldere omstandigheden is gemaakt!

Geen (vervelende) verrassingen achteraf

Bij ons kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij proberen onze producten namelijk niet nog mooier te maken dan dat ze zijn. Het vloerkleed dat je online ziet, is exact het vloerkleed dat je thuis geleverd krijgt. Er is namelijk niets zo vervelend als een product thuis krijgen dat niet voldoet aan je verwachtingen. Hoe proberen wij dit te voorkomen dan? Wij fotograferen onze vloerkleden (vaak zelf) zo realistisch mogelijk en voegen alle belangrijke, relevante specificaties toe aan onze product pagina’s. Zit je momenteel vol met vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij houden van persoonlijk contact en helpen je graag verder!

Retourneren binnen 14 dagen na aankoop

Ben je toch niet tevreden over het vloerkleed? Dan proberen wij dit zo goed mogelijk voor je op te lossen. Je hebt namelijk het recht om binnen 14 dagen na aankoop het vloerkleed te retourneren. Wij zullen telefonisch contact met je opnemen om te overleggen of je een nieuw vloerkleed wilt ontvangen of dat je liever je geld terug wilt hebben. Wij zorgen er vervolgens voor dat het vloerkleed bij jouw thuis wordt opgehaald voor slechts €20,-. Wij verwachten uiteraard wel dat het vloerkleed schoon is en het in een ongeschonden staat verkeerd.

Gratis & snel geleverd

Als je een vloerkleed koopt bij kameraankleden.nl, dan betaal je geen verzendkosten. Wij verzenden onze vloerkleden namelijk helemaal gratis binnen Nederland en België. Tevens ontvang je het karpet ook nog eens super snel in huis! Wij leveren de vloerkleden standaard op maandag en woensdag aan bij de bezorger. In de meeste gevallen heb je jouw bestelde vloerkleed dus al de eerstvolgende dinsdag of donderdag in huis. Hiermee onderscheiden wij ons van veel andere woonwinkels, waar je soms wel weken moet wachten op je vloerkleed.

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan al onze vloerkleden via onze ‘Alle vloerkleden’  categorie in het menu.  Hier vind je veel verschillende vloerkleden voor in bijvoorbeeld je slaapkamer, woonkamer, kinderkamer of eetkamer. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een vloerkleed? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk eens onze ‘Vijf tips voor het kiezen van het juiste vloerkleed‘ blog