Nieuwe vintage tapijten! De retro Canyon collectie

Canyon-collectie-vintage-tapijten

Nieuw in ons assortiment; De vintage Canyon collectie. Bij kameraankleden.nl volgen wij nauwkeurig de laatste trends en spelen hier zo snel mogelijk op in. Dit keer hebben wij de prachtige vintage tapijten van de Canyon collectie aan ons assortiment toegevoegd. De gehele Canyon collectie is eenvoudig te bekijken via onze vintage vloerkleden pagina. In dit blog vertellen wij je graag meer over deze prachtige vintage tapijten.

Vintage-tapijten-canyon-roodOntdek de nieuwe vintage tapijten

De vintage Canyon tapijten zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Zo zijn de vintage tapijten verkrijgbaar in de kleur rood, geel, ijsblauw, grijs en taupe. Hierdoor kan je zelf bepalen welke kleur het beste in jouw kamer staat. Naar welke kleur je voorkeur ook uitgaat, de design vloerkleden hebben allen een mooi vintage design. Hierdoor geven deze retro vloerkleden een prachtige vintage look aan je kamer. De vintage vloerkleden zijn overigens gemaakt van 100% katoen en zijn geschikt voor vloerverwarmingen. Bovendien verzenden wij de vintage tapijten geheel gratis binnen Nederland en België. Een vintage kleed kopen? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Vintage-tapijten-canyon-ijsblauwHet voordeel van laagpolige vintage tapijten

De vintage tapijten zijn laagpolig en hebben een hoogte van circa 0,7 millimeter. Hierdoor zijn de vintage tapijten erg makkelijk om schoon te houden. In tegenstelling tot hoogpolige vloerkleden zijn deze vintage tapijten namelijk egaal qua oppervlakte. Hierdoor is het stof en het vuil gemakkelijk van het vloerkleed te halen met een stofzuier. Doordat de vintage tapijten makkelijk te onderhouden zijn, zijn deze ook erg geschikt om te gebruiken als bijvoorbeeld eetkamer vloerkleden of woonkamer vloerkleden. Uiteraard zijn de laagpolige vloerkleden ook ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld slaapkamer vloerkleden. Heb je vragen of wil je graag advies over de vintage tapijten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vintage-tapijten-canyon-taupe2De formaten en prijzen van de vintage Canyon tapijten

De vintage Canyon tapijten zijn, zoals hierboven beschreven, verkrijgbaar vijf verschillende kleuren. Elke kleur karpet is bovendien bij ons verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Zo zijn de vintage Canyon tapijten verkrijgbaar in het formaat 160×230 centimeter en in het formaat 200×290 centimeter. Dankzij de verschillende formaten zijn de mooie en leuke vloerkleden perfect af te stemmen op de rest van je interieur. Niet zeker welk formaat je nodig hebt voor je kamer? Pak dan eens een rolmaat en wat tape en bekijk welk formaat van de vintage tapijten het beste in jouw kamer past.

De vintage tapijten van de Canyon collectie zijn bij ons extra scherp geprijsd. Voor het kleine formaat van 160×230 centimeter betaal je bij ons slechts €259,-. Voor het grote vloerkleed van 200×290 centimeter betaal je slechts €409,-. Een goedkoop vloerkleed kopen, dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Bekijk ook eens onze andere kleden

Naast de vintage tapijten van de Canyon collectie hebben wij uiteraard nog veel meer hippe vloerkleden in het assortiment. Van gele vloerkleden tot roze vloerkleden en van ronde vloerkleden tot kinderkamer vloerkleden, wij hebben het allemaal. Wij zijn als vloerkledenwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige vloerkleden tegen een lage prijs. Zoek jij naar een extra goedkoop vloerkleed? Bekijk dan ook eens onze vloerkleed aanbiedingen. Wij hebben regelmatig speciale aanbiedingen op deze pagina staan.


[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk de Canyon vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]