Mooi vloerkleed kopen?

Bekijk hier al onze mooie vloerkleden collecties gemakkelijk in één overzicht. Van vintage tot aan hoogpolig, bij kameraankleden.nl vindt je altijd een mooi vloerkleed dat aan je wensen voldoet. Onze vloerkleden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden gratis geleverd binnen Nederland en België. Wij bieden bovendien verschillende betaalmethodes, zoals iDeal, zodat jij veilig en vertrouwd kan betalen met je eigen bank. Een mooi tapijt kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl.


Mooie laagpolige vloerkleden

Een laagpolig vloerkleed is een karpet met een hoogte van circa één centimeter. Je kan bij ons een laagpolig vloerkleed in verschillende stijlen aanschaffen. Zo hebben wij bijvoorbeeld mooie vintage kleden en patchwork kleden in het assortiment. Het pluspunt van een mooi laagpolig vloerkleed is dat het erg eenvoudig schoon te maken is door de gladde oppervlakte. Hierdoor zijn deze mooie vloerkleden ook erg geschikt voor onder je eettafel.

Een mooi vintage vloerkleed voor in je kamer

Geef jij jouw kamer een authentieke en mooie vintage look? Wij hebben veel mooie vintage vloerkleden in het assortiment met prachtige designs. Zo hebben wij bijvoorbeeld de mooie Canyon collectie en de mooie Living collectie in het assortiment. Vintage vloerkleden zijn dé trend van dit jaar en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Net als onze andere mooie vloerkleden zijn de vintage kleden geschikt voor vloerverwarmingen.

Mooie hoogpolige vloerkleden

Een hoogpolig vloerkleed heeft een hoogte van circa vier á vijf centimeter. Een hoogpolig vloerkleed heeft een aantal pluspunten t.o.v. een laagpolig vloerkleed. Zo heeft een hoogpolig vloerkleed een geluiddempende werking op onprettige geluiden in je kamer. Een mooi hoogpolig vloerkleed is natuurlijk ook erg comfortabel voor aan je voeten. Wij hebben mooie vloerkleden in ons assortiment die hoogpolig zijn. Wij hebben bijvoorbeeld mooie hoogpolige vloerkleden met een mix van kleuren, zoals de Mixed collectie. Wij hebben zelfs mooie vloerkleden die licht veranderen van kleur, zoals de Cameleon collectie.

Een mooi vloerkleed kopen bij kameraankleden.nl

Een mooi vloerkleed kopen doe je het best bij kameraankleden.nl. Wij hebben een prachtig samengesteld assortiment met mooie vloerkleden van een hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden de mooie vloerkleden tevens tegen erg lage prijzen aan én verzenden ze geheel gratis binnen Nederland en België! Bij ons kan je bovendien veilig betalen via o.a. iDeal en Bancontact. Ontdek zelf ons prachtige assortiment hierboven en laat je inspireren.