Een modern hoogpolig vloerkleed kopen

modern hoogpolig vloerkleed

Een modern hoogpolig vloerkleed zorgt voor een warme, gezellige en hippe interieurstijl in je kamer. Als jouw kamer dus wel wat warmte kan gebruiken, dan is een modern hoogpolig tapijt echt een aanrader. Niet alleen zorgt het voor een warme sfeer maar een hoogpolig modern kleed zorgt ook voor warme voeten in de koude maanden van het jaar. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze moderne hoogpolige tapijten en vertellen wij je meer over de punten waar je op moet letten bij het kopen van een modern hoogpolig karpet

Wil je liever gelijk ons gehele assortiment bekijken? Ga dan direct naar onze hoogpolige vloerkleden categoriepagina en laat je inspireren!Voor welk modern hoogpolig vloerkleed kies jij?

Bij kameraankleden.nl kun je kiezen uit een brede selectie aan moderne hoogpolige vloerkleden. Er zijn een aantal belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een modern hoogpolig tapijt. Uiteraard is het materiaal één van de belangrijke verschillen tussen hoogpolige vloerkleden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lekker zacht polyester vloerkleed of bijvoorbeeld voor een onderhoudsvriendelijk polypropyleen vloerkleed. Het materiaal bepaald ook het gewicht van het vloerkleed, wat ook niet onbelangrijk is. Hoe zwaarder het gewicht per vierkante meter, des ter beter vaak de kwaliteit van het moderne hoogpolige karpet is. Een ander aspect om rekening mee te houden is om te kijken of het vloerkleed voorzien is van een stevige rug. Een modern hoogpolig vloerkleed zonder goede rug verslijt namelijk erg snel en blijft ook minder goed liggen. Je kunt het best hierbij kiezen voor een slipbestendige katoenen rug.

De kleur van het moderne hoogpolige vloerkleed

Voor de rest is het uiteraard belangrijk om te bepalen wat voor kleur modern hoogpolig vloerkleed je wilt aanschaffen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne pastelkleur, een opvallende kleur of een neutrale kleur. Een neutraal gekleurd hoogpolig vloerkleed is doorgaans wat beter te combineren met je meubels en zorgt ervoor dat de aandacht vooral naar de rest van je meubels gaat. Bij een pastelkleurig of felgekleurd hoogpolig design vloerkleed geef je echter meer kleur aan je kamer en zorg je voor een wat hippere interieurstijl. Hierbij is het wel belangrijk om ook de woondecoratie in je kamer af te stemmen op je vloerkleed. Het is hierbij ook erg gaaf om één muur in je kamer te verven in dezelfde kleur als het moderne hoogpolige karpet. Dit zorgt voor meer eenheid en een erg gaaf effect.

Het formaat van het moderne hoogpolige tapijt

Daarnaast is het ook belangrijk om het juiste formaat te kiezen voor in jouw kamer. Bij kameraankleden.nl kun je in de meeste gevallen kiezen uit drie verschillende formaten, namelijk 120×170 cm, 160×230 cm en 200×290 cm. De beste manier om het geschikte formaat te kopen is om kranten in je kamer te leggen op basis van het formaat van het moderne hoogpolige tapijt. Heb je geen kranten in huis? Dan kun je ook het formaat na bootsen in je kamer door tape te plakken op de grond n.a.v. de grootte van het moderne hoogpolige vloerkleed. Om de meubels in je kamer met elkaar te verbinden is het goed om deze allemaal deels op het hoogpolige moderne kleed te plaatsen. Zo zorg je voor meer eenheid in je kamer en creëer je een warme sfeer in je kamer.

Een modern hoogpolig karpet kopen bij kameraankleden.nl

Zoek jij naar een modern hoogpolig vloerkleed voor in je woonkamer of slaapkamer? Ontdek dan ons unieke en uitgebreide hoogpolige vloerkleden assortiment.  Wij hebben ruim 100 verschillende moderne hoogpolige karpetten in het assortiment. Onze vloerkleden vind je overigens niet zo maar terug in elke grote woonwinkel in Nederland maar hebben een uniek design of een unieke kleur. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een hoogpolig Scandinavisch vloerkleed met een ruit patroon maar ook bijvoorbeeld voor een hip hoogpolig vloerkleed met een pastelkleur. Eén van onze meest populaire collecties is de ‘Faria’ collectie. Deze hippe vloerkleden hebben een relatief lage poolhoogte en zijn onder andere verkrijgbaar in het geel, rosé en beige. Wij raden je aan om zeker eens onze hoogpolige vloerkleden categorie te bekijken en je te laten inspireren met ons unieke assortiment. Overigens verzenden wij onze moderne hoogpolige karpetten ook nog eens gratis binnen Nederland en België. Betalen doe je bovendien erg eenvoudig en veilig via onder andere iDeal, Bancontact en Afterpay.

Samengevat: de belangrijkste punten voor het kopen van een modern hoogpolig tapijt

Samengevat: wat is belangrijk bij het kopen van een modern hoogpolig vloerkleed? Let hierbij goed op…

 • … het materiaal van het vloerkleed
  Wij raden hierbij zelf polyester of wol materiaal aan.
 • … het gewicht per vierkante meter
  Vaak geldt, hoe zwaarder het gewicht des ter beter de kwaliteit
 • .. dat je het juiste formaat koopt
  Wij raden aan om de grootte na te bootsen in je kamer met kranten of tape.
 • .. of de kleur past in jouw interieur
  Wij adviseren een opvallende kleur voor een wat hippere interieurstijl en een warme neutrale kleur voor een knussere sfeer. Probeer ook de woondecoratie in je kamer af te stemmen op het vloerkleed voor meer eenheid.
 • .. of het moderne hoogpolige vloerkleed is afgewerkt met een stevige rug
  Ons advies is om te kiezen voor een slipbestendige katoenen rug