Minimalistische eetkamerstoelen kopen

Minimalistische-eetkamerstoelen-kopen

Wil jij meer rust in je interieur en tegelijkertijd een trendy interieurstijl creëren? Bij kameraankleden.nl hebben wij veel verschillende minimalistische interieurartikelen in het assortiment. In dit blog vertellen wij je graag meer over onze minimalistische eetkamerstoelen uit de ‘Charly’ collectie. Deze stoelen zorgen voor een moderne, hippe en minimalistische interieurstijl in je eetkamer. Liever gelijk alle minimalistische eetkamerstoelen bekijken? Ga dan direct naar onze eetkamerstoelen categorie.


De minimalistische eetkamerstoelen Charly

De minimalistische eettafel stoelen ‘Charly’ zijn gemaakt van kunststof en voorzien van beukenhouten stoelpoten. De beukenhouten stoelpoten zijn aan elkaar en aan het kunststof frame bevestigd met zwart metalen materialen. De minimalistische eetkamerstoelen hebben een comfortabele zithoogte van 46 centimeter en een gewicht van circa 4500 gram per stuk. Daarnaast hebben de minimalistische stoelen een totale hoogte van 86 centimeter, een breedte van 46 centimeter en een lengte van 48 centimeter. Bovendien kunnen de goedkope eetkamerstoelen een gewicht dragen tot wel circa 100 kilogram. De stoelen worden gedemonteerd geleverd maar zijn eenvoudig in elkaar te zetten met de bijgeleverde instructies.

Minimalistische eetkamerstoelen kopen bij kameraankleden.nl

De minimalistische eettafel stoelen ‘Charly’ worden geleverd in sets van vier stuks en kosten €249 per set. Per stuk betaal je dus slechts €62,50 en bovendien hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen als je online eetkamerstoelen besteld. Je kunt de minimalistische eetkamerstoelen verkrijgen in verschillende kleuren. Zo kun je bij de Charly collectie onder andere 4 stuks beige eetkamerstoelen, 4 stuks zwarte eetkamerstoelen en 4 stuks lichtblauwe eetkamerstoelen kopen. De levertijd voor de kunststof eetkamerstoelen bedraagt circa twee tot drie werkdagen. Bovendien kun je bij ons makkelijk betalen met je eigen bank via onder andere iDeal en Bancontact. Liever achteraf betalen? Ook dat kan bij ons via de betaalmethode Afterpay!

Ontdek ook eens onze andere hippe interieurartikelen

Naast de minimalistische eetkamerstoelen uit de ‘Charly’ collectie hebben we nog veel meer minimalistische eettafel stoelen in het assortiment. Uiteraard hebben we ook nog veel andere soorten eetkamerstoelen in het assortiment. Zoek je ook nog naar andere interieurartikelen voor in je eetkamer, woonkamer of slaapkamer? Ontdek dan ook eens onze andere categorieën en laat je inspireren. Wij hebben bijvoorbeeld ook hoogpolige vloerkleden, laagpolige vloerkleden, poefs en bijzettafels in het assortiment. Het maakt niet uit wat je zoekt, bij ons vindt je altijd een artikel dat aan je wensen voldoet!