Luxe vloerkleed kopen? Ontdek onze luxe vloerkleden

Welkom bij kameraankleden.nl. Als jij zoekt naar een luxe vloerkleed dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat enkel uit luxe vloerkleden van een hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben onder andere luxe vintage vloerkleden, luxe patchwork vloerkleden en luxe Perzische vloerkleden. Wat voor luxe vloerkleed je ook zoekt, bij kameraankleden.nl vind je altijd een luxe vloerkleed dat aan je wensen voldoet. Ontdek hieronder onze top 3 luxe vloerkleden collecties of bekijk gelijk ons complete assortiment op onze vloerkleden pagina.

luxe-vloerkleden-hoogpolig-cameleon1. De luxe Cameleon vloerkleden

Op nummer één in onze top 3 luxe vloerkleden staat de Cameleon collectie. De luxe vloerkleden uit de Cameleon collectie zijn verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk in het oceaan blauw, bruin, antraciet en beige. De hoogpolige vloerkleden hebben een uniek effect waarbij de kleur anders is vanuit verschillende invalshoeken. De luxe vloerkleden worden namelijk lichter qua kleur door lichtinval. De luxe Cameleon vloerkleden zijn gemaakt van 100% polyester en zijn voorzien van een katoenen achterzijde. De hoogpolige vloerkleden hebben een poolhoogte van circa 2,3 centimeter. Door het polyester materiaal en de hoge poolhoogte voelen deze luxe tapijten heerlijk zacht aan.

De luxe Cameleon vloerkleden zijn verkrijgbaar in de maten 160×230 cm en 200×290 cm. Voor het kleine formaat van deze luxe vloerkleden betaal je bij ons, inclusief verzendkosten, slechts €495. Meer weten? Bekijk de gehele collectie dan via onze hoogpolige vloerkleden pagina.

luxe-hoogpolige-vloerkleden2. De luxe Comfy vloerkleden

Naast de Cameleon collectie hebben wij nog veel meer luxe hoogpolige vloerkleden in het assortiment. Op nummer twee is dan ook de luxe Comfy collectie te vinden. Deze luxe vloerkleden zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Zo is zijn de luxe vloerkleden onder andere verkrijgbaar in de kleuren wit, beige, antraciet en blauw. De luxe Comfy kleden zijn, net als de Cameleon vloerkleden, gemaakt van 100% polyester. Daarnaast zijn de kleden tevens voorzien van een katoenen achterzijde. De luxe kleden hebben een poolhoogte van 45 millimeter. Net als onze andere vloerkleden zijn deze kleden geschikt voor vloerverwarmingen.

De Luxe Comfy vloerkleden zijn te bestellen in het formaat 160×230 centimeter of 200×290 centimeter. Voor het formaat van 160×230 centimeter betaal je bij ons, inclusief verzendkosten, slechts €295. Een luxe hoogpolig vloerkleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

luxe-vloerkleden-laagpolig3. De luxe Sala vloerkleden

Naast luxe hoogpolige vloerkleden hebben wij bij kameraankleden.nl ook veel laagpolige vloerkleden in het assortiment. Één van de meest luxe laagpolige vloerkleden uit ons assortiment zijn de Sala vloerkleden. De Sala vloerkleden zijn verkrijgbaar in de kleuren turquoise, grijs en taupe. De luxe Sala vloerkleden zijn gemaakt van organische viscose en wol. Door het zachte materiaal voelen deze laagpolige vloerkleden toch heerlijk zacht aan voor je voeten. De achterzijden van deze luxe vloerkleden zijn ook gemaakt van katoen. De design vloerkleden hebben verder een hoogte van één centimeter en zijn handgemaakt.

De luxe Sala vloerkleden zijn tevens verkrijgbaar in twee formaten; 160×230 centimeter en 200×290 centimeter. Het kleine formaat karpet is bij ons, inclusief verzendkosten, verkrijgbaar voor €479. Een laagpolig kleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl

Ontdek al onze luxe vloerkleden

Benieuwd geraakt naar onze luxe vloerkleden? Wij hebben veel verschillende luxe vloerkleden in het assortiment in veel verschillende kleuren. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse zwarte vloerkleden, beige vloerkleden en oranje vloerkleden. Ons complete assortiment kan je eenvoudig bekijken door op de button hieronder te klikken.


[button size=”medium” style=”primary” text=”Alle luxe vloerkleden bekijken” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]