Een lichtgrijs vloerkleed kopen? Ontdek onze top 3 lichtgrijze kleden

Welkom bij een nieuw blog van de vloerkledenwinkel kameraankleden.nl. Wij helpen onze bezoekers altijd graag bij het kiezen van het juiste vloerkleed. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze top 3 grijze vloerkleden. Een lichtgrijs vloerkleed is, dankzij de neutrale kleur, geschikt voor vrijwel elk interieur. Daarnaast zorgt een lichtgrijs tapijt ervoor dat de kleuren van je overige meubilair beter naar voren komen. Een grijs vloerkleed zorgt tevens voor een fijne, warme sfeer in je kamer. Wij verzenden overigens al onze lichtgrijze kleden geheel gratis binnen Nederland en België. Een lichtgrijs vloerkleed kopen, dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl.

1. Vloerkleed Lounge Lichtgrijs

Stevig op nummer één staat het ‘Vloerkleed Lounge Lichtgrijs’. Dit hoogpolige vloerkleed heeft een poolhoogte van 22 millimeter en voelt erg fijn aan. Het lichtgrijze tapijt is gemaakt van polyester en heeft een jute rug. Het voordeel van een hoogpolig tapijt is dat het een geluiddempende werking heeft in je kamer. Dit betekent dat de akoestiek in je kamer wordt verbeterd en galmende geluiden, zoals het geluid van je tv, worden gedempt. Het ‘Vloerkleed Lounge Lichtgrijs’ maakt deel uit van onze Lounge collectie. Naast de kleur lichtgrijs is het vloerkleed in nog veel meer kleuren beschikbaar. De Lounge collectie kan je bekijken via onze onze hoogpolige vloerkleden pagina.

Het Vloerkleed Lounge Lichtgrijs is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Het kleine vloerkleed van 160×230 cm is verkrijgbaar voor slechts €199. Het grote vloerkleed van 200×290 cm is bij ons verkrijgbaar voor maar €309.

2. Het Vloerkleed Comfy Lichtgrijs

Het ‘Vloerkleed Comfy Lichtgrijs’ is tevens een hoogpolig vloerkleed. Dit lichtgrijze tapijt heeft echter een poolhoogte van 45 millimeter. Het is niet voor niets dat dit vloerkleed de naam Comfy heeft gekregen want dit lichtgrijze karpet is heerlijk comfortabel voor je voeten. Naast warme voeten zorgt dit shaggy vloerkleed ook voor een warme sfeer in je kamer. Je zal al snel zien dat je dit lichtgrijze karpet zal associëren met warmte en gezelligheid! Naast de kleur lichtgrijs is dit vloerkleed beschikbaar in diverse andere kleuren. De gehele Comfy collectie kan je eenvoudig bekijken via onze Hoogpolige Vloerkleden pagina.

Het Vloerkleed Comfy Lichtgrijs is verkrijgbaar in het formaat van 160×230 centimeter en in het formaat van 200×290 centimeter. Voor het formaat van 160×230 cm betaal je bij ons slechts €295. Het Vloerkleed Comfy Lichtgrijs kost bij het grotere formaat slechts €469.

3. Het Vloerkleed Living Grijs

Het ‘Vloerkleed Living Grijs’ is een vintage vloerkleed met grijze kleuraccenten. Dit prachtige retro vloerkleed zal een hele nieuwe look aan je kamer geven. Het lichtgrijze vloerkleed is laagpolig met een hoogte van circa 7 millimeter. Het laagpolige vloerkleed is erg makkelijk schoon te houden waardoor dit lichtgrijze vloerkleed ook erg geschikt is als eetkamer vloerkleed. Het lichtgrijze karpet is, naast de kleur lichtgrijs, ook verkrijgbaar in vier andere kleuren. De gehele collectie kan je in één overzicht bekijken op onze vintage vloerkleden pagina.

Het Vloerkleed Living Grijs is verkrijgbaar in de maten 160×230 cm (€259,-) en 200×290 cm (€409,-). Een goedkoop lichtgrijs vloerkleed kopen van een hoogwaardige kwaliteit? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Ontdek ook onze andere vloerkleden

Naast deze drie vloerkleden hebben wij uiteraard nog diverse andere kleden in het assortiment. Zo hebben wij ook bijvoorbeeld design vloerkleden, wollen vloerkleden en kinderkamer vloerkleden in het assortiment. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een vloerkleed of heb je specifieke vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder met het kiezen van jouw droomkleed! (PS. In onze speciale vloerkleden opruiming bieden wij extra goedkope vloerkleden aan)

[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk alle vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]