Kunststof eettafel stoelen chroom

kunststof eettafel stoelen chroom

Op zoek naar kunststof eettafel stoelen met een chroom onderstel? Dan ben je bij kameraankleden.nl aan het goede adres. Wij hebben diverse kunststof eettafel stoelen met een chroom onderstel in het assortiment. In dit blog vertellen wij je graag meer over onze unieke ‘Emile’ stoelencollectie. Lees hieronder meer over deze stoere collectie of laat je direct inspireren op onze eetkamerstoelen categoriepagina.

Specificaties van de kunststof eettafel stoelen ‘Emile’

De design eetkamerstoelen uit de ‘Emile’ collectie hebben een stevige kunststof kuip en zijn voorzien van stoere verchroomde metalen stoelpoten. Daarnaast hebben de kunststof eettafel stoelen een kleurrijk zitkussentje dat is gemaakt van polyurethaan. De kunststof eetkamerstoelen hebben een comfortabele zithoogte van 45 centimeter en hebben een gewicht van 8800 gram. Bovendien kunnen de kunststof eettafel stoelen, dankzij de stevige constructie en de kwalitatieve materialen, belast worden tot wel circa 120 kilogram. De zwarte eettafel stoelen, grijze eettafel stoelen en witte eettafel stoelen uit de ‘Emile’ collectie hebben verder een lengte van 53 centimeter, een breedte van 48 centimeter en een totale hoogte van 80 centimeter

Kunststof eettafel stoelen met een chroom onderstel

De stoere eetkamerstoelen ‘Emile’ zorgen dankzij het prachtige design voor een stoere, moderne en stijlvolle interieurstijl in je eetkamer. Je kunt de stoelen verkrijgen in drie verschillende kleuren. Zo kun je grijze kunststof eettafel stoelen, zwarte kunststof eettafel stoelen en witte kunststof eettafel stoelen kopen uit de Emile collectie. Daarnaast zijn de stoelen, met het chroom onderstel, verkrijgbaar met verschillende kleuren kussentjes. Het is dan ook erg tof om de stoelen in verschillende kleuren te kopen om zo een hippe en kleurrijke stijl te creëren in je eetkamer. Je kunt er ook voor kiezen om de kuip van de stoelen wel gewoon in één kleur te kopen maar de kussentjes in verschillende kleuren aan te schaffen.

Kunststof eettafel stoelen chroom kopen

Ben jij ook zo ondersteboven van de kunststof eettafel stoelen uit de ‘Emile’ collectie? Dan kun je de eetkamerstoelen met de chroom kleurige poten ontzettend makkelijk online bij ons bestellen. De stoelen zijn verkrijgbaar in sets van twee stuks voor slechts €179, wat dus betekent dat je slechts €89,50 per stuk betaald. Daarnaast leveren wij de kunststof eettafel stoelen chroom ook nog eens gratis binnen circa drie werkdagen bij je thuis. Bovendien kun je bij ons veilig en vertrouwd betalen via onder andere iDeal, Bancontact en Afterpay. De eetkamerstoelen worden, vanwege de verzendverpakking, gedemonteerd geleverd maar zijn ontzettend makkelijk in elkaar te zetten met de bijgeleverde instructies.

Bekijk ook eens onze andere interieurartikelen

Naast de kunststof eettafel stoelen met een chroom onderstel hebben wij uiteraard nog veel meer eetkamerstoelen in het assortiment. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld vloerkleden en poefs. Het maakt niet uit wat voor interieurartikelen je zoekt, bij kameraankleden.nl zal je altijd een artikel vinden dat aan je wensen voldoet!