Kunststof eetkamerstoelen met poten van koper

kunststof-eetkamerstoelen-koper-poten

Ben jij op zoek naar stoere kunststof eetkamerstoelen? Dan ben je bij kameraankleden.nl aan het goede adres. Wij hebben een groot assortiment aan kunststof eetkamerstoelen. In dit blog lichten wij onze kunststof eetkamerstoelen met poten van koper uit.

Kunststof eetkamerstoelen met poten van koper

Eén van onze meest populaire eetkamerstoelen collecties is de ‘Canada’ collectie. De eetkamerstoelen ‘Canada’ zijn gemaakt van kunststof en zijn voorzien van poten van koper. Daarnaast hebben de stoere eetkamerstoelen een lekker zacht kunstlederen zitkussentje met schuimvulling. De stoelen hebben bovendien ook nog eens een fijne ergonomische vorm. De eetkamerstoelen met poten van koper zitten, dankzij het kussentje en de ergonomische vorm, dan ook ontzettend comfortabel. De kunststof eetkamerstoelen uit de ‘Canada’ collectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je witte eetkamerstoelen met koperen poten, zwarte eetkamerstoelen met koperen poten, beige eetkamerstoelen met koperen poten en grijze eetkamerstoelen met koperen poten kopen.

Specificaties van de moderne eetkamerstoelen ‘Canada’

Zoals hierboven beschreven zijn de eetstoelen gemaakt van kunststof en voorzien van een kunstlederen zitkussentje met schuimvulling. Daarnaast hebben de goedkope eetkamerstoelen met koperen poten een zithoogte van 46 centimeter en een gewicht van 4800 gram. Dankzij de hoogwaardige materialen en afwerking zijn de eetkamerstoelen met poten van koper ook erg stevig. De stoere eetkamerstoelen kunnen dan ook een gewicht dragen tot wel 150 kilo!  De kunststof stoelen voor in de eetkamer hebben verder een hoogte van 78 centimeter, een lengte van 56 centimeter en een breedte van 47 centimeter. Tevens zijn de eetkamerstoelen erg eenvoudig te monteren met de bijgeleverde montage instructies. Je ontvangt bovendien ook nog eens twaalf maanden fabrieksgarantie op de kunststof eetkamerstoelen met koperen poten.

Kunststof eetkamerstoelen met poten van koper kopen bij kameraankleden.nl

De eetkamerstoelen met koperen poten zijn verkrijgbaar in een set van vier stuks voor slechts €350. Per eetkamerstoel betaal je dus slechts €87,50 per stuk. Bovendien krijg je bij ons de verzendkosten ook nog eens helemaal gratis. De levertijd voor de eetstoelen met poten van koper bedraagt circa één tot twee werkdagen. Je kunt de stoere kunststof eetkamerstoelen eenvoudig online kopen en veilig betalen via onder andere bancontact, iDeal en Afterpay. De eetkamerstoelen collectie is overigens ook verkrijgbaar met zwart gecoate poten van metaal. Dus je bent bij ons ook aan het juiste adres als je zoekt naar witte eettafelstoelen met zwarte poten, grijze eetkamerstoelen met zwarte poten, beige eetkamerstoelen met zwarte poten of stoere zwarte eetkamerstoelen.

Ontdek ook eens onze andere eetkamer producten

Naast de ‘Canada’ collectie hebben we uiteraard nog veel meer eetkamerstoelen in het assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van kunststof eetkamerstoelen met houten poten? Naast stoelen hebben wij nog veel meer interieur artikelen voor in de eetkamer in ons assortiment. Zo kun je bij ons ook bijpassende vloerkleden, woonaccessoires en hanglampen kopen. Ideaal als je een nieuwe stijl wilt creëren in je eetkamer die perfect op elkaar aansluit. Bij de eetkamerstoelen met koperen poten kun je bijvoorbeeld ook een stoere koperen eetkamerlamp of een bruin gekleurd vloerkleed kopen om één stijl te creëren in je eetkamer. Ontdek ons unieke assortiment en laat je inspireren!