Kunststof eetkamerstoelen met houten poten

kunststof-eetkamerstoelen-houten-poten

Op zoek naar kunststof eetkamerstoelen met houten poten? Bij kameraankleden.nl hebben wij een uitgebreid assortiment aan kunststof eetkamerstoelen. Niet alleen zijn de eetkamerstoelen van een hoge kwaliteit maar ze zijn ook nog eens tegen erg lage prijzen aan te schaffen. In dit blog lichten wij graag onze kunststof design kuip eetkamerstoelen voor je uit. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Ga dan direct naar onze stoelen categoriepagina.

Kunststof eetkamerstoelen ‘Kuip’

De kunststof eettafelstoelen uit de ‘Kuip’ collectie hebben een prachtig design en zorgen daardoor voor een trendy interieurstijl in je eetkamer. De design stoelen hebben een stevig kunststof frame met hoge armleuningen. De kunststof design eetkamerstoelen hebben daarnaast mooie beukenhouten stoelpoten die zijn versterkt met metaal bevestigingsmateriaal. Dankzij de stevige constructie en de kwalitatieve materialen kunnen de stoelen een gewicht dragen tot wel 150 kilogram. De design eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in sets van twee en kosten per stuk €74,50.

Grijze kunststof eetkamerstoelen met houten poten

Specificaties van de kunststof kuipstoelen met houten poten

Zoals hierboven beschreven zijn de kunststof kuipstoelen gemaakt van hoogwaardige materialen. De goedkope eetkamerstoelen hebben daarnaast een zithoogte van 45 centimeter. De stoelen zelf hebben een hoogte van 84,5 centimeter, een lengte van 57,5 centimeter en een breedte van 59 centimeter. De kunststof eetkamerstoelen met de houten poten hebben verder een gewicht van 4500 gram per stuk en een garantietermijn van 12 maanden. Bovendien zijn de kunststof design eetkamerstoelen erg eenvoudig te monteren. De montage instructies worden overigens ook meegeleverd bij je bestelling.

Zwarte-kunststof-eetkamerstoelen-houten-poten

De beschikbare kleuren van de kunststof eetkamerstoelen met houten poten

De kunststof eetkamerstoelen met houten poten zijn te koop in drie kleuren, namelijk in de kleuren grijs, wit en zwart. De witte kunststof eetkamerstoelen zorgen voor een moderne en trendy interieurstijl en zijn eenvoudig te combineren met verschillende kleuren meubels en accessoires. Daarentegen zorgen de grijze kunststof eetkamerstoelen en zwarte kunststof eetkamerstoelen voor een warmere, stoerdere en originelere interieurstijl. Wil je echt één stijl creëren in je huis? Denk dan ook eens aan woonaccessoires in de kleur van de eetkamerstoelen of bijvoorbeeld een stoer bijpassend vloerkleed.

Kunststof eetkamerstoelen met houten poten wit

Design eetkamerstoelen kopen bij kameraankleden.nl

Als je tegen lage prijzen design eetkamerstoelen wilt kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de kunststof design eetkamerstoelen die we in dit blog hebben beschreven hebben we nog veel meer leuke eetkamerstoelen in ons assortiment. Het bestellen van een kunststof eetkamerstoel gaat bij ons overigens ook heel erg eenvoudig. Zo kun je bij ons eenvoudig online betalen via onder andere bancontact, afterpay en iDeal. Bovendien leveren wij de design eetkamerstoelen ook nog eens helemaal gratis en binnen vier werkdagen bij je thuis! Design eetkamerstoelen kopen? Dat doe je natuurlijk het best bij kameraankleden.nl!