Kunststof eetkamerstoel met armleuning kopen

kunststof-eetkamerstoel-met-armleuning

Zoek jij naar een kunststof eetkamerstoel met armleuning? Dan ben je bij kameraankleden.nl aan het goede adres. Wij hebben namelijk diverse kunststof eetkamerstoelen met armleuning in het assortiment. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze stoere kunststof eetkamerstoelen uit de ‘Carlo’ collectie. Direct al onze kunststof eetkamerstoelen met armleuning bekijken in één overzicht? Ga dan naar onze speciale eetkamerstoelen categoriepagina.

Kunststof eetkamerstoel met armleuning ‘Carlo’

De eetkamerstoel ‘Carlo’ heeft een modern en stoer design waarmee je een hippe stijl creëert in je eetkamer. De stoel is gemaakt van kunststof en heeft stevige beukenhouten stoelpoten. Daarnaast heeft de kunststof eetkamerstoel fijne armleuningen en een hoge rug waardoor de stoelen erg fijn zitten. De kunststof eetkamerstoel met armleuning heeft daarnaast ook nog eens een lekker zacht kussentje dat is gemaakt van skyleder en is opgevuld met schuim. Je kunt de eetkamerstoel ‘Carlo’ verkrijgen in drie verschillende kleuren waardoor je de perfecte kleur kan kiezen voor in jou interieur. Ga jij voor witte eetkamerstoelen met houten poten, zwarte eetkamerstoelen met houten poten of grijze eetkamerstoelen met houten poten?

Specificaties van de kunststof eetkamerstoel met armleuning

Zoals beschreven in de alinea hierboven is de design eetkamerstoel met armleuning gemaakt van kunststof en voorzien van beukenhouten poten. De goedkope eetkamerstoel met armleuning heeft daarnaast een zithoogte van 47,5 centimeter en een gewicht van circa zes kilo. Dankzij de uitstekende afwerking en de hoogwaardige materialen kan de kunststof design eetkamerstoel een gewicht dragen tot maar liefst 120 kilogram. Verder heeft de kunststof eetkamerstoel met armleuning de volgende afmetingen: 55,5 centimeter x 60 centimeter x 81,5 centimeter (LxBxH). Je ontvangt bovendien bij ons twaalf maanden garantie op de kunststof eetkamerstoelen met armleuning en de stoelen zijn ook erg eenvoudig te monteren met de bijgeleverde montage instructies.

Kunststof eetkamerstoel met armleuning kopen bij kameraankleden.nl

Wil jij de kunststof eetkamerstoel met armleuning ‘Carlo’ kopen? In slechts een paar eenvoudige stappen kun je de kunststof eetkamerstoel met armleuning online bestellen op kameraankleden.nl. Zo kun je bij ons eenvoudig betalen via onder andere iDeal, Bancontact en diverse creditcards. Liever pas betalen nadat je de stoelen hebt ontvangen? Dat kan bij ons ook via de betaalmethode Afterpay. Bovendien hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen als je online een kunststof eetkamerstoel met armleuning besteld. Wij leveren de kunststof eetkamerstoelen met armleuning ook nog eens razendsnel binnen circa drie werkdagen. Een kunststof eetkamerstoel met armleuning kopen? Dat doe je natuurlijk het best online bij kameraankleden.nl!

Bekijk ook eens onze andere eetkamerstoelen en interieurartikelen

Niet alleen voor een kunststof eetkamer stoel met armleuning ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben nog veel meer design eetkamerstoelen in het assortiment. In onze laatste blogberichten schreven wij bijvoorbeeld over onze trendy stoffen eetkamerstoelen en onze retro eetkamerstoelen met armleuning. Naast eetkamerstoelen hebben wij nog veel meer interieurartikelen in het assortiment. Zo kun je bij ons ook de meest trendy vloerkleden, bijzettafels of poefs kopen.