Kunststof design eetkamerstoelen kopen?

goedkope-kunststof-design-eetkamerstoelen

Wil jij een unieke interieurstijl creëren in je eetkamer met design eetkamerstoelen? Dan zijn de kunststof design eetkamerstoelen uit de ‘John’ collectie daar uitermate goed geschikt voor. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over deze unieke en hippe eetkamerstoelen. Uiteraard kun je ook direct naar onze speciale eetkamerstoelen categoriepagina gaan en al onze design eetkamerstoelen in één overzicht bekijken.

Kunststof design eetkamerstoelen ‘John’

De kunststof design eetkamerstoelen ‘John’ hebben een erg origineel design waarmee je een unieke stijl creëert in je eetkamer. Zo zitten er gaten bij de armleuningen en in de rug van de design stoelen wat zorgt voor een uniek design. Hoewel de eetkamerstoelen met armleuningen een uniek design hebben, zijn ze voor een goedkope prijs bij ons te bestellen. Zo betaal je voor een set van vier stuks slechts €299! De kunststof design stoelen zijn daarnaast verkrijgbaar in vier hippe kleuren waardoor je de stoelen perfect kan afstemmen op jouw interieurstijl. Zo kun je de kunststof eetkamerstoelen bij ons kopen als goedkope witte eetkamerstoelen, goedkope beige eetkamerstoelen, goedkope lichtblauwe eetkamerstoelen en als goedkope zwarte eetkamerstoelen.

Specificaties van de goedkope design eetkamerstoelen

De design eetstoelen uit de ‘John’ collectie zijn gemaakt van kunststof en voorzien van beukenhouten stoelpoten. De stoelpoten zijn aan elkaar, en aan het kunststof frame, verbonden met zwart verchroomd metaal. Dankzij de hoogwaardige materialen en de stevige constructie kunnen de kunststof design eetkamerstoelen een gewicht dragen tot wel ongeveer 150 kilogram. Dit is, voor kunststof eetkamerstoelen, erg uniek. De goedkope eetkamerstoelen hebben verder een zithoogte van 46 centimeter, een totale hoogte van 84 centimeter en een breedte van 58 centimeter. De stoelen wegen circa vijf kilogram per stuk en zijn, vanwege de verpakkingen, uitsluitend verkrijgbaar in voordeel sets van vier stuks.

Design eetkamer stoelen kopen bij kameraankleden.nl

Bij kameraankleden.nl ben je aan het goede adres als je online design eetkamer stoelen wilt kopen. Wij hebben naast de kunststof design eetkamerstoelen uit de ‘John’ collectie uiteraard nog veel meer design eetkamerstoelen in het assortiment. Zo ben je bij ons ook aan het goede adres als je zoekt naar bijvoorbeeld lederen eetkamerstoelen of stoffen eetkamerstoelen. Tevens kun je bij ons ook diverse andere interieurartikelen kopen, zoals vloerkleden en poefs. Betalen doe je bij ons overigens erg makkelijk met diverse creditcards, iDeal, Afterpay of Bancontact. Bovendien hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen, ontvang je twaalf maanden garantie en kun je altijd binnen veertien dagen je artikelen retourneren als het niet aan je wensen voldoet.