Koeienhuid vloerkleed kopen? | Koeienhuid vloerkleden

koeienhuid-vloerkleed

Bij kameraankleden.nl hebben wij diverse koeienhuid vloerkleden in het assortiment. Je kunt bij ons een koeienhuid vloerkleed kopen met bijvoorbeeld een zwart/witte kleur of met een bruin/witte kleur. Naast koeienhuiden hebben wij ook diverse andere rundlederen vloerkleden in het assortiment.

Een koeienhuid vloerkleed in jouw kamer

Onze koeienhuid vloerkleden zijn gemaakt van 100% leder en hebben een lage poolhoogte. Een laagpolig vloerkleed heeft het voordeel dat het erg makkelijk schoon te houden is. Met een stofzuiger kun je eenvoudig al het stof en het vuil van de koeienhuid zuigen. Bij een hoogpolig vloerkleed is dit bijvoorbeeld een stuk lastiger door de afwisselende poolhoogte. Dankzij de neutrale kleuren is een koeienhuid vloerkleed erg goed te combineren met verschillende interieurstijlen. Je kunt een koeienhuid tapijt bijvoorbeeld erg goed matchen met fel gekleurde meubels maar ook met neutraal gekleurde meubels.

De handgemaakte koeienhuiden zijn verkrijgbaar in verschillende vloerkleed formaten. Zo kun je bijvoorbeeld een koeienhuid kopen met een formaat van 155×220 cm of met een formaat van 200×260 cm. Dankzij de verschillende formaten kan je hét ideale koeienhuid vloerkleed kopen voor in jouw kamer en het afstemmen op de rest van je interieur. Waar een koeienhuid van echt leer doorgaans bovendien minimaal 1000 euro kost, kun je deze bij ons al kopen voor slechts 299 euro. Dankzij onze goede prijsafspraken met onze leverancier en onze lage vaste kosten kunnen wij onze koeienhuiden namelijk erg goedkoop aanbieden.

Een koeienhuid vloerkleed kopen bij kameraankleden.nl

Bij kameraankleden.nl kun je ontzettend makkelijk online een koeienhuid vloerkleed bestellen. In een paar eenvoudige stappen heb je jouw bestelling al geplaatst. Bij ons kun je bovendien erg eenvoudig betalen via de meest populaire betaalmethoden van de Benelux. Zo kun je bij ons betalen via onder andere iDeal, Bancontact en diverse creditcards. Liever achteraf betalen? Ook dat is bij ons mogelijk door middel van Afterpay. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst gaan wij direct aan de slag met jouw order. In de meeste gevallen ontvang je een koeienhuid vloerkleed al binnen drie werkdagen thuis. Bovendien hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen als je een koeienhuid vloerkleed besteld. Een koeienhuid vloerkleed bestellen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!