Een kleurrijk Perzisch tapijt kopen

Kleurrijk Perzisch tapijt felle kleuren

Geef kleur aan je kamer met een kleurrijk Perzisch tapijt van kameraankleden.nl! Zoek jij naar een uniek Perzisch tapijt met felle kleuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse Perzische en vintage vloerkleden in het assortiment met felle kleuren. De hippe vloerkleden zorgen voor een unieke en indrukwekkende interieurstijl in je kamer. Dankzij de lage poolhoogte zijn de gekleurde vloerkleden ook erg makkelijk te reinigen. Hierdoor zijn ze ook erg goed geschikt voor in bijvoorbeeld je eetkamer. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze kleurrijke vloerkleden.

Nieuw! Bohemian Perzisch vloerkleed Nouk

Het Bohemian Perzische tapijt uit de ‘Nouk’ collectie is één van de nieuwste vloerkleden uit ons assortiment. Het vloerkleed sluit naadloos aan bij de laatste trends en heeft een prachtig Perzisch design met Bohemian kleuren. Het kleurrijke Perzische karpet is daarnaast gemaakt van hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk polypropyleen materiaal waardoor het heel erg makkelijk te reinigen is. Daarnaast heeft het Bohemian Perzische tapijt een poolhoogte van circa vijf millimeter, een poolgewicht van 1200 gram per vierkante meter en een stevige jute rug. Dankzij de stevige jute rug blijft het gekleurde Perzische tapijt goed liggen, verslijt het minder snel en is het tevens geschikt voor kamers met vloerverwarmingen.

Kleurrijk Perzische vloerkleed Casper

Eén van de toppers in ons assortiment is het kleurrijke Perzische tapijt uit de ‘Casper’ collectie. Dit vloerkleed heeft een subtiel Perzisch design en een mix van diverse felle kleuren. Het kleed is verkrijgbaar in drie verschillende formaten, namelijk als Perzisch tapijt van 120 x 170 cm, Perzisch tapijt van 160 x 230 cm en als Perzisch tapijt van 200 x 300 cm. Hierdoor kan je het vloerkleed perfect afstemmen op jouw interieur. Daarnaast is het kleurrijke Perzische vloerkleed gemaakt van zacht en kwalitatief polyester materiaal met een poolgewicht van circa 1200 gram per vierkante meter. Verder is het kleurrijke Perzische karpet afgewerkt met een slipbestendige rug van vilt en de poolhoogte van het kleed bedraagt circa zes millimeter.

KLeurrijke Perzische vloerkleden met felle kleuren

Meerkleurig vintage vloerkleed Garrex

Het kleed uit de ‘Garrex’ collectie heeft een indrukwekkend vintage design en een mix van diverse felle kleuren. Dankzij het indrukwekkende design is dit meerkleurige vintage vloerkleed een echte eye-catcher voor in je kamer. Dit vloerkleed is, net als het kleurrijke Perzische tapijt Casper, verkrijgbaar in de maten 120 x 180 cm en 170 x 240 cm en als groot Perzisch tapijt van 200 x 290 cm. Daarnaast heeft het ook een poolhoogte van zes millimeter, een poolgewicht van 1200 gram per m2 en een slipbestendige rug van vilt. Bovendien is het kleed ook machinaal geweven van zacht en kwalitatief polyester materiaal waardoor het een lange levensduur heeft.

Een kleurrijk Perzisch tapijt kopen bij kameraankleden.nl

Bij kameraankleden.nl kun je diverse kleurrijke Perzische tapijten en vintage vloerkleden eenvoudig online kopen. In een paar simpele stappen kun je al een bestelling plaatsen voor een Perzisch tapijt met felle kleuren. Tevens kun je bij ons eenvoudig betalen met populaire betaalmethodes als iDeal, Bancontact, Apple Pay en diverse creditcards. En wil je liever pas betalen nadat je het gekleurde Perzische vloerkleed in huis hebt? Ook dat is bij ons mogelijk middels de ‘Achteraf betalen’ betaalmethode. De levering van de kleden zijn bovendien ook nog eens erg snel én helemaal gratis binnen Nederland en België. Een Perzisch vloerkleed in felle kleuren bestellen doe je natuurlijk het best bij kameraankleden.nl!

De voordelen van een gekleurd Perzisch vloerkleed van kameraankleden.nl op een rijtje:

  1. Eenvoudig schoon te maken
  2. Geschikt voor kamers met vloerverwarmingen
  3. Indrukwekkende designs met felle kleuren
  4. Stem het kleed perfect af op jouw interieur (verschillende formaten)
  5. Hoogwaardige materialen met een lange levensduur
  6. Slip- en slijtbestendige ruggen
  7. Snelle levertijden (circa drie werkdagen)
  8. Gratis verzending binnen NL & BE
  9. Mogelijkheid tot achteraf betalen
  10. Twee weken bedenktijd

Geef kleur aan je kamer en zorg voor een indrukwekkende interieurstijl met een kleurrijk Perzisch tapijt van kameraankleden.nl!