Klein vloerkleed kopen? Ontdek onze kleine vloerkleden

Wil jij een klein vloerkleed kopen? Dan is dit blogbericht echt iets voor jou. Bij kameraankleden.nl hebben wij veel kleine vloerkleden in het assortiment. De meeste van onze vloerkleden zijn verkrijgbaar in het kleine formaat van 160×230 centimeter. Kleine vloerkleden zijn ideaal voor als je bijvoorbeeld een kleine kamer hebt. Daarnaast geeft een klein tapijt subtiel een warme sfeer aan je kamer. Ontdek hieronder onze top drie kleine vloerkleden.

kleine-vloerkleden-canyon-vintageKleine vloerkleden nummer 1: Canyon collectie

Kleine vintage vloerkleden zijn tegenwoordig erg populair. Bij kameraankleden.nl hebben wij veel kleine vloerkleden met een vintage look. Zo hebben wij onder andere de Canyon collectie in ons assortiment. De Canyon collectie bestaat uit vintage vloerkleden van een hoogwaardige kwaliteit. De kleine vloerkleden hebben een prachtig vintage design en zijn gemaakt van 100% katoen. Daarnaast zijn de kleine vloerkleden laagpolig en hebben ze een hoogte van circa 7 millimeter. De leuke vloerkleden zijn verkrijgbaar in vijf opvallende kleuren en zijn verkrijgbaar in het formaat 160×230 centimeter. Voor het kleine kleed betaal je slechts €259. Geef kleur aan je kamer met deze prachtige vintage collectie!

Laagpolig vloerkleed patchwork turquoiseKleine vloerkleden nummer 2: Patchwork collectie

Bij kameraankleden.nl hebben wij ook diverse patchwork vloerkleden in het assortiment. Een patchwork vloerkleed is een karpet waarbij het lijkt alsof er verschillende lappen aan elkaar zijn verbonden. De kleine vloerkleden uit de Patchwork collectie zijn gemaakt van 100% viscose en zijn voorzien van een slipbestendige katoenen achterzijde. De hippe vloerkleden zijn ook laagpolig en hebben een poolhoogte van circa 0,7 centimeter. De kleine vloerkleden zijn, net als onze andere stoere vloerkleden, geschikt voor vloerverwarmingen. De patchwork vloerkleden zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Voor het kleine formaat van 160×230 cm betaal je bij kameraankleden.nl slechts €259.

kleine vloerkleden hoogpoligKleine vloerkleden nummer 3: Luxius collectie

Naast kleine laagpolige vloerkleen hebben wij bij kameraankleden.nl ook veel verschillende hoogpolige vloerkleden collecties. Een absolute topper onder de hoogpolige vloerkleden is de Luxius collectie. De shaggy vloerkleden uit de Luxius collectie zijn namelijk erg comfortabel en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De kleine vloerkleden hebben een poolhoogte van circa vijf centimeter en zijn gemaakt van 100% polypropyleen. De kleine vloerkleden uit de Luxius collectie hebben een formaat van 160×230 cm of 200×290 cm. Bovendien kan je kiezen uit zeven verschillenden kleuren vloerkleden. Uiteraard worden deze vloerkleden ook geheel gratis verzonden binnen Nederland en België.

Bekijk al onze kleine vloerkleden

Benieuwd naar onze andere vloerkleden? Bij kameraankleden.nl vind je veel kleine vloerkleden van een hoogwaardige kwaliteit. Zo hebben wij ook bijvoorbeeld wollen vloerkleden, design vloerkleden en kinderkamer vloerkleden in het assortiment. Onze kleden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Bij ons ben je bijvoorbeeld ook aan het juiste adres als je zoekt naar bijvoorbeeld een klein blauw vloerkleed, een klein bruin vloerkleed of een klein grijs vloerkleed. Wij verzenden tevens al onze kleine vloerkleden snel én gratis binnen Nederland en België. Een vloerkleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl. Bekijk ook eens onze andere kleine vloerkleden door op de button hieronder te klikken.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk alle vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]