Kleed slaapkamer | Slaapkamer kleden

Voor welke kamer in jouw huis zoek jij naar een vloerkleed? Als je zoekt naar een kleed voor in je slaapkamer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij kameraankleden.nl hebben wij veel verschillende kleden die perfect geschikt zijn voor in je slaapkamer. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze slaapkamer kleden en het kopen van een slaapkamer kleed.

Zorg voor eenheid met een slaapkamer kleed

Een slaapkamer is één van de meest belangrijke plekken in een huis. Als je in je slaapkamer een rustige en fijne sfeer creëert, dan zal je merken dat je ook beter zal slapen. Rust in je slaapkamer betekent namelijk vaak ook rust in je hoofd. Een slaapkamer kleed kan hier zeker aan bijdragen. Een kleed zorgt bijvoorbeeld ervoor dat de verschillende meubels in je kamer met elkaar worden verbonden. Hierdoor creëer je meer eenheid en dus ook meer rust in je slaapkamer. Daarnaast kan een slaapkamer vloerkleed ook ervoor zorgen dat het als jouw slaapkamer aanvoelt. Voel je thuis in je eigen huis met een slaapkamer kleed.

Kies jij voor een hoogpolig slaapkamer kleed?

Een slaapkamer kleed is grofweg in te delen in twee verschillende categorieën, je kunt namelijk kiezen voor een laagpolig kleed of voor een hoogpolig kleed. Een hoogpolig vloerkleed is, zoals de naam al verklapt, een kleed met een hoge poolhoogte. De gemiddelde hoogte van een hoogpolig vloerkleed is circa 3,5 centimeter. Door de combinatie van de hoge poolhoogte en het (vaak) zachte materiaal voelt een hoogpolig kleed erg comfortabel aan. Een hoogpolig karpet wordt dan ook vaak gebruikt als slaapkamer kleed. Met een hoogpolig slaapkamer kleed heb je geen koude voeten meer als je in of uit bed stapt.

Of kies je voor een laagpolig slaapkamer kleed?

Naast een hoogpolig kleed kan je ook kiezen voor een laagpolig kleed. Een laagpolig vloerkleed is een kleed met een hoogte van circa 5 tot 10 millimeter. Een laagpolig kleed is daarnaast vaak voorzien van een design waardoor je een unieke stijl kan creëren in je slaapkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een vintage vloerkleed of een design vloerkleed. Bij een vintage vloerkleed kan je kiezen voor een kleurrijk vloerkleed, zoals een patchwork vloerkleed, of voor een vloerkleed met een vervaagd design. Een laagpolig slaapkamer kleed heeft het grote voordeel dat het makkelijk te reinigen is dankzij de gelijke poolhoogte.

Een slaapkamer kleed kopen

Bij kameraankleden.nl hebben wij veel verschillende slaapkamer kleden in het assortiment. Van wollen vloerkleden tot aan ronde vloerkleden, wij hebben het allemaal. Onze slaapkamer kleden zijn zorgvuldig geselecteerd en op een vakkundige manier gefabriceerd. Onze slaapkamer kleden zijn dan ook van een hoogwaardige kwaliteit en zijn prachtig afgewerkt. Nadat je jouw vloerkleed hebt gevonden, kan je deze super eenvoudig online bestellen op kameraankleden.nl. Je kunt bij ons bijvoorbeeld betalen via verschillende betaalmethodes, zoals iDeal en Bancontact. Wij verzenden elk slaapkamer kleed bovendien geheel gratis binnen Nederland en België.