Kindervloerkleed kopen? Kindervloerkleden

Zoek jij naar een kindervloerkleed voor in de kamer van je zoontje of dochtertje? Bij kameraankleden.nl hebben wij onlangs prachtige kindervloerkleden toegevoegd aan ons assortiment. Onze kinderkamer vloerkleden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben unieke designs. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze nieuwe kinderkamer vloerkleden.

Kindervloerkleden met dieren

Bij kameraankleden.nl hebben wij veel verschillende kindervloerkleden met daarop dieren afgebeeld. Je kunt bijvoorbeeld een stoer kindervloerkleed met realistische tijgers bij ons kopen. Verder hebben wij ook bijvoorbeeld een Nemo kindervloerkleed of een schattig kindervloerkleed met uilen. Is jouw kind een echte dierenvriend? Dan vindt je bij ons altijd wel een geschikt kindervloerkleed. Wij hebben bovendien ook hele schattige vloerkleden met pastelkleurige dieren. Deze kleurrijke vloerkleden zijn ook heel erg tof voor in de babykamer. Toppers in deze collectie zijn het Kindervloerkleed Giraffe & Olifant en het Kindervloerkleed Vogeltjes.

Stoere kindervloerkleden

Naast kindervloerkleden met dieren kan je ook andere stoere kinderkamer vloerkleden bij ons kopen. Zo hebben wij hele stoere kindervloerkleden voor kinderen die van auto’s houden. Zo hebben wij een kindervloerkleed met een autoweg er op afgebeeld. Het kindervloerkleed Autoweg is een kleed waar je kind vele uren speelplezier op zal hebben. Daarnaast hebben wij ook het kindervloerkleed Racewagen in het assortiment. Op dit kindervloerkleed staat een hele stoere rode racewagen afgebeeld. Uiteraard hebben wij nog veel meer stoere kindervloerkleden in het assortiment, zoals bijvoorbeeld het Kindervloerkleed Trein Blauw.

Een onderhoudsvriendelijk kindervloerkleed

De vloerkleden voor in kindvriendelijke ruimtes uit ons assortiment zijn vrijwel allemaal gemaakt van 100% polypropyleen. Dit materiaal wordt onder andere gebruikt in ziekenhuizen omdat het zo hygiënisch is. Polypropyleen is makkelijk schoon te houden, behoudt goed zijn kleur en kreukt niet. Onze kindervloerkleden zijn verder laagpolige vloerkleden met een hoogte van circa 15 millimeter. Door de gelijke hoogte kan je met een stofzuiger eenvoudig het vuil van het kindervloerkleed zuigen. Onze kindervloerkleden zijn erg geschikt voor kinderen met allergieën.

Een kindervloerkleed kopen bij kameraankleden.nl

Zoals hierboven beschreven hebben wij veel verschillende kindervloerkleden in het assortiment. Bij ons kan je altijd een kinderkamer karpet vinden dat aan je wensen voldoet. Onze kindervloerkleden zijn overigens erg goedkoop én worden ook nog eens gratis verzonden. Je kunt bij ons verder eenvoudig betalen via verschillende betaalmethoden. Zo kan je bij ons betalen via bijvoorbeeld iDeal, Bancontact of zelfs pas bij aflevering. Een kindervloerkleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!