Onze hoogpolige vloerkleden collecties

Welkom bij een nieuw blog van kameraankleden.nl. In dit blog vertellen wij je graag meer over onze hoogpolige vloerkleden collecties. Op dit moment hebben wij bij kameraankleden.nl al ruim 15 verschillende collecties in het assortiment. De collecties zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Wij kunnen de collecties bovendien uit voorraad leveren, waardoor wij de vloerkleden snel kunnen leveren. In de meeste gevallen ontvang je het vloerkleed al de eerstvolgende dinsdag of donderdag in huis. Bovendien hoef je bij ons géén verzendkosten te betalen als je in Nederland of België woont.

De Comfy collectie

Wij hebben bij kameraankleden.nl meer dan vijf hoogpolige vloerkleden collecties in het assortiment. Één van deze hoogpolige vloerkleden collecties is de Comfy collectie. De shaggy vloerkleden zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een hoogte van 45 millimeter. De vloerkleden zijn tevens voorzien van een slipbestendige katoenen rug. De luxe vloerkleden zijn verkrijgbaar in de maten 160×230 centimeter (€295) en 200×290 centimeter (€469). De hoogpolige vloerkleden voelen ontzettend zacht aan dankzij de hoge polyester stof en zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

De Luxius collectie

De tweede hoogpolige vloerkleden collectie die wij in dit blog uitlichten is de Luxius collectie. De Luxius vloerkleden zijn gemaakt van 100% polypropyleen en voelen hierdoor wat steviger aan dan de Comfy kleden. De tapijten zijn daarnaast voorzien van slipbestendige jute ruggen. De poolhoogte van deze kwaliteitskleden bedraagt 50 millimeter. De hippe vloerkleden zijn tevens verkrijgbaar in de maten 160×230 cm (€319) en 200×290 cm(€509). De hoogpolige Luxius vloerkleden zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren.

De Cameleon collectie

De Cameleon collectie is een collectie die wij vrij recent hebben toegevoegd aan ons assortiment. De mooie vloerkleden hebben een uniek effect waarbij de kleurintensiteit van de kleden wordt bepaald door de lichtinval. De hoogpolige vloerkleden zien er op verschillende momenten van de dag dus nét iets anders uit. De Cameleon vloerkleden zijn bovendien van een hoogwaardige kwaliteit. De stoere vloerkleden hebben verder een poolhoogte van 23 millimeter en zijn gemaakt van 100% polyester. De hoogpolige kleden zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en twee verschillende vloerkleed maten. Voor het formaat van 160×230 cm betaal je bij ons slechts €495 en voor het grote formaat van 200×290 cm betaal je bij ons slechts €699.

De Mixed collectie

De Mixed collectie is ook een collectie die wij vrij recent hebben toegevoegd aan ons assortiment. De hoogpolige vloerkleden hebben allen unieke kleursamenstellingen waarbij er één kleur echt uitspringt. Als je dus zoekt naar een hoogpolig design vloerkleed met verschillende kleuraccenten, dan is de Mixed collectie echt iets voor jou. De hoogpolige vloerkleden zijn gemaakt van 100% polyester en zijn voorzien van een katoenen rug. De karpetten hebben verder een poolhoogte van 38 millimeter en zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleursamenstellingen. Bovendien zijn de hoogpolige vloerkleden verkrijgbaar in de formaten 160×230 centimeter (€309) en 200×290 centimeter (€479).

De Lounge collectie

De laatste hoogpolige vloerkleden collectie die wij in dit blog behandelen in de Lounge collectie. De hoogpolige vloerkleden zijn gemaakt van 100% polyester en voorzien van een katoenen rug. De hoogpolige kleden hebben een poolhoogte van circa 22 millimeter. De Lounge vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende verschillende vloerkleed kleuren. De Lounge collectie is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren, waaronder felle kleuren zoals rood en paars. De goedkope vloerkleden zijn bovendien verkrijgbaar in de formaten 160×230 cm (€199) en 200×290 cm (€309).