Hoogpolige tapijten kopen

Ben je op zoek naar een heerlijk, comfortabel hoogpolig vloerkleed? Dan is vloerkleed ‘Mixed’ precies wat jij zoekt! Met een poolhoogte van 38 millimeter en uiteenlopende garendiktes is dit tapijt een genot aan je voeten. Er zijn acht ‘gemixte’ kleurvarianten, kies bijvoorbeeld voor zilver, beige, aqua-blauw of oranje. Dit hoogpolige tapijt ‘Mixed’ wordt geleverd in twee formaten; 160 x 230 centimeter en 200 x 290 centimeter. De hoogpolige tapijten zijn gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal behoudt lang zijn kleur, vorm en zachtheid.


Een hoogpolig kleed van een hoogwaardige kwaliteit

Zoek jij naar een hoogpolig tapijt van een hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je hier aan het goede adres! De tapijten uit de Mixed collectie zijn echte kwaliteitskleden met een poolgewicht van 2500 gram per vierkante meter. De hoogpolige tapijten hebben daarnaast een prachtige afwerking en zijn voorzien van een katoenen achterzijde. Hierdoor zijn deze hoogpolige tapijten slipbestendig en blijven ze dus goed liggen op de vloer in je kamer. De hoogpolige vloerkleden zijn verder gemaakt van 100% polyester en zijn, net als onze andere tapijten, geschikt voor vloerverwarmingen.

De hoogpolige Mixed tapijten

Maar wat is nou eigenlijk een hoogpolig vloerkleed? Een hoogpolig kleed is een karpet waarbij de poolhoogte minimaal 2 centimeter bedraagt. De hoogpolige vloerkleden uit de Mixed collectie hebben dan ook een poolhoogte van circa 3,8 centimeter. Hierdoor voelt het hoogpolige kleed niet alleen erg fijn aan maar is het tegelijkertijd ook nog eens functioneel. Een hoogpolig tapijt heeft namelijk het voordeel dat het een geluiddempend effect heeft op vervelende (galmende) geluiden in je kamer. Een hoogpolig kleed uit de Mixed collectie is dus niet alleen mooi en comfortabel maar ook nog eens functioneel!

Een hoogpolig vloerkleed kopen uit de Mixed collectie

De hoogpolige tapijten uit de Mixed collectie zijn beschikbaar in acht verschillende kleuren. Daarnaast zijn de hoogpolige tapijten verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Hierdoor kan je het ideale vloerkleed voor jouw kamer selecteren. Door het hoge comfort gehalte is een hoogpolig karpet uit de Mixed collectie ideaal te gebruiken als slaapkamer vloerkleed of als woonkamer vloerkleed. Voor het kleinste formaat van 160×230 centimeter hoef je bij ons slechts €309 te betalen! Een goedkoop vloerkleed kopen van een uitstekende kwaliteit, dat doe je uiteraard bij kameraankleden.nl!

Bekijk ook eens onze andere hoogpolige tapijten

Naast de hoogpolige tapijten uit de Mixed collectie hebben wij nog veel meer hoogpolige vloerkleden in het assortiment. Uiteraard ben je bij ons ook aan het goede adres als je zoekt naar een laagpolig vloerkleed. Wij hebben bijvoorbeeld ook vintage vloerkledenwollen vloerkledenpatchwork vloerkleden en design vloerkleden in het assortiment. Wat voor tapijt je ook zoekt, bij kameraankleden.nl vind je altijd een karpet dat aan je wensen voldoet. Van blauwe vloerkleden tot aan grijze vloerkleden, wij hebben het allemaal. Tip: Wil je een extra goedkoop vloerkleed scoren voor je kamer? Bekijk dan ook eens onze speciale vloerkleed opruiming.