Hoogpolige Luxor karpetten

Ontdek hier onze Luxius collectie. De Luxius karpetten zijn ook wel bekend onder de naam Luxor. De hoogpolige vloerkleden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een poolgewicht van 2,9 kilo per vierkante meter. De hoogpolige kleden uit de Luxius collectie zijn verder gemaakt van 100% polyproyleen en voorzien van een jute rug. De Luxor vloerkleden hebben daarnaast een poolhoogte van circa 5 centimeter.


De hoogpolige Luxius (Luxor) collectie 

De vloerkleden uit de Luxius collectie zijn ook wel bekend onder de naam Luxor. De vloerkleden hebben een prachtige afwerking en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Zo hebben de Luxor karpetten een poolgewicht van 2900 gram per vierkante meter. Daarnaast zijn de hoogpolige Luxor vloerkleden gemaakt van 100% polyproyleen en voorzien van een jute rug. Dankzij de jute rug zijn de Luxor karpetten slipbestendig. Een hoogpolig karpet kopen van een uitstekende kwaliteit doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl.

Een hoogpolig karpet uit de Luxor collectie

De Luxor karpetten zijn hoogpolige vloerkleden en hebben een poolhoogte van vijf centimeter. De Luxor vloerkleden voelen dan ook heerlijk zacht aan en zijn erg comfortabel voor aan je voeten. De hippe vloerkleden zijn machinaal geweven in België. Hierdoor weet je zeker dat het Luxor karpet onder goede arbeidsomstandigheden is gemaakt. Net als onze andere karpetten zijn de Luxius kleden geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarmingen.

Hoogpolig karpet Luxor in 200×290 cm of 160×230 cm kopen

De hoogpolige Luxius karpetten zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten, namelijk in 200×290 en in 160×230 cm. Hierdoor kan je de hoogpolige karpetten perfect afstemmen op jouw kamer. De shaggy vloerkleden zijn daarnaast verkrijgbaar in wel zeven verschillende kleuren. Net als al onze andere hoogpolige karpetten, verzenden wij de Luxor collectie geheel gratis binnen Nederland en België. Voor het formaat van 160×230 cm betaal je bij ons slechts €319. Een goedkoop vloerkleed kopen van een hoogwaardige kwaliteit? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Naast de Luxius / Luxor collectie hebben wij nog veel meer karpetten!

Naast de Luxius collectie, ook wel bekend als de Luxor collectie, hebben wij nog veel meer collecties in het assortiment. Wij hebben nog veel meer hoogpolige vloerkleden in het assortiment maar ook diverse andere vloerkleden. Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres als je een vintage vloerkleedpatchwork vloerkleed of design karpet wilt kopen. Wat voor type vloerkleed je ook zoekt, bij ons vind je altijd een vloerkleed dat aan je wensen voldoet.