Hoogpolige karpet kopen? Ontdek onze hoogpolige karpetten

Welkom bij een nieuw blogbericht van kameraankleden.nl. Wij maken het onze bezoekers graag makkelijker en leuker om het perfecte karpet te vinden. Daarom schrijven wij regelmatig blogberichten met tips voor het kopen van karpetten. Zo hebben wij onlangs berichten geschreven over gekleurde vloerkleden, retro vloerkleden en lichtgrijze vloerkleden. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze hoogpolige karpetten. Als jij dus zoekt naar een hoogpolig karpet, dan is dit blogbericht echt iets voor jou!

Wat is een hoogpolig karpet?

Een hoogpolig karpet is een vloerkleed met een hoge poolhoogte. Dit kan variëren van circa twee centimeter tot wel vijf centimeter. Het voordeel van een hoogpolig karpet is, dat het erg zacht aan voelt aan je voeten. Daarnaast geeft een hoogpolig karpet ook een warme en gezellige sfeer aan je kamer. Hierdoor worden hoogpolige karpetten dan ook vooral gebruikt als slaapkamer vloerkleed of als woonkamer vloerkleed. Echter kan je het hoogpolige karpet uiteraard ook gebruiken als eetkamer vloerkleed of zelfs als kinderkamer vloerkleed. Een hoogpolig karpet is in elk geval een vloerkleed voor mensen die houden van gezelligheid en warmte.

Hoogpolig karpet kopen? Ontdek onze Comfy collectie

Ben jij benieuwd welke hoogpolige karpetten wij in ons assortiment hebben? Wij hebben onder andere de luxe Comfy collectie in ons assortiment. Een hoogpolig karpet uit de Comfy collectie is een heerlijk zacht shaggy vloerkleed met een poolhoogte van circa 45 millimeter. Daarnaast is een hoogpolig Comfy karpet gemaakt van 100% polyester en voorzien van een katoenen rug. De Comfy karpetten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Zo kan je een hoogpolig karpet uit de Comfy collectie kopen in de kleuren blauw, lichtgrijs en antraciet.

De Comfy collectie is al verkrijgbaar vanaf €295 bij het formaat van 160×230 centimeter. Voor het grote formaat van 200×290 centimeter betaal je slechts €469. Meer weten over dit hoogpolige karpet? Bekijk dan de gehele collectie op onze speciale hoogpolige vloerkleden pagina. Een hoogpolig kleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Of ontdek onze hoogpolige Lounge karpetten

Ben je toch op zoek naar een ander hoogpolig karpet? Dan is wellicht een hoogpolig karpet uit de Lounge collectie wel iets voor jou. Deze hoogpolige karpetten zijn, met een hoogte van 22 millimeter, iets minder hoog dan de Comfy collectie. Desondanks voelt een hoogpolig Lounge karpet wel nog steeds lekker zacht aan. Dankzij de iets lagere poolhoogte geeft dit hoogpolige karpet iets meer een design-look aan je kamer. De Lounge karpetten zijn gemaakt van 100% polyester en zijn voorzien van een jute achterzijde. De hoogpolige karpetten zijn tevens verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Zo kan je een tapijt uit deze collectie kopen in bijvoorbeeld het paars of het rood.

Een hoogpolig karpet uit de Lounge collectie is bij het formaat van 160×230 centimeter al verkrijgbaar voor slechts €199. Het grote formaat van 200×290 centimeter kost bij ons slechts €309! Meer informatie? De gehele Lounge collectie kan je eenvoudig bekijken via onze speciale hoogpolige vloerkleden pagina. Een goedkoop hoogpolig vloerkleed kopen? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Toch liever geen hoogpolig karpet?

Voldoet een hoogpolig karpet toch niet helemaal aan je wensen? Wees dan gerust, wij hebben altijd een laagpolig vloerkleed in het assortiment dat voldoet aan je wensen. Zo hebben wij o.a. ronde vloerkleden, Scandinavische vloerkleden, wollen vloerkleden en Perzische tapijten in het assortiment. Daarnaast zijn onze karpetten verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo hebben wij bruine vloerkleden, grijze vloerkleden en blauwe vloerkleden in het assortiment. Wij hebben overigens ook regelmatig speciale vloerkleed aanbiedingen in de sale staan. Neem hier dus ook eens gerust een kijkje als je een extra goedkoop vloerkleed wilt kopen.


[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk al onze vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]