Een hoogpolig vloerkleed met een mix van kleuren

Onlangs hebben wij de nieuwe ‘Mixed’ collectie toegevoegd aan ons assortiment. De vloerkleden hebben allemaal een mix van kleuren, wat zorgt voor een indrukwekkende sfeer in je kamer. In dit blogartikel vertellen wij je graag meer over de unieke hoogpolige tapijten uit de Mixed collectie.

Eigenschappen van het kleurrijke vloerkleed

Een ‘Mixed’ vloerkleed is een hoogpolig vloerkleed met een hoogte van circa 3,5 cm. Daarnaast heeft elk vloerkleed uit de Mixed collectie een unieke kleursamenstelling. Zo heeft het ‘Vloerkleed Mixed Oranje’ een mix van de kleuren oranje en bruin. Één kleur van het vloerkleed springt hierbij het meeste uit, in dit geval de kleur oranje. Een Mixed vloerkleed is verder van een sublieme kwaliteit en heeft een poolgewicht van maar liefst 2,5 kilogram per vierkante meter. Het hoogpolige vloerkleed heeft tevens een katoenen achterzijde waardoor het tevens slip bestendig is.

Zacht vloerkleed met een mix van kleuren

Een Mixed karpet is niet alleen uniek en prachtig dankzij de mix van kleuren maar voelt ook heerlijk zacht aan. Het vloerkleed is namelijk gemaakt van honderd procent polyester en is hoogpolig waardoor het ontzettend fijn aanvoelt. Dat het Mixed vloerkleed hoogpolig is heeft ook nog een aantal andere voordelen. Zo heeft een hoogpolig vloerkleed onder andere het voordeel dat het een geluiddempende werking heeft op vervelende geluiden in je kamer. De unieke mix van kleuren en de dikte van het Mixed vloerkleed zorgen er ook voor dat je een warme en fijne sfeer creëert in je kamer.

Voor welk kleur vloerkleed ga jij?

Het Mixed vloerkleed is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Voor welk kleur vloerkleed ga jij? Als je hebt besloten voor welke kleur je gaat, dan kan je bij ons verder nog kiezen uit twee verschillende vloerkleed formaten. Hierdoor kan je het ideale formaat voor jouw kamer selecteren. Voor het kleinste formaat van 160×230 cm hoef je slechts 309 euro te betalen. Onze weergegeven prijzen zijn bovendien inclusief verzendkosten! Bij ons kan je overigens ook veilig betalen d.m.v. verschillende betaalopties. Zo kan je onder andere betalen via iDeal, Bancontact of per overboeking. Een mooi vloerkleed met prachtige kleuren kopen? Dan kan je het best het Mixed vloerkleed kopen bij kameraankleden.nl!