Hoogpolig Scandinavisch vloerkleed kopen

Zoek jij naar een lekker warm hoogpolig vloerkleed met een Scandinavisch design? Dan ben je bij kameraankleden.nl aan het juiste adres. Wij hebben diverse hoogpolige Scandinavische vloerkleden in het assortiment. Hieronder hebben wij onze top 3 hoogpolige Scandinavische vloerkleden uitgelicht. Liever gelijk al onze Scandinavische vloerkleden in één overzicht bekijken? Ga dan direct naar onze speciale Scandinavische vloerkleden pagina.

Scandinavisch Hoogpolig Vloerkleed Ruit ZwartHoogpolig Scandinavisch vloerkleed ‘Ruit Antraciet’

Één van onze bestverkochte Scandinavische tapijten is het hoogpolige vloerkleed Ruit Antraciet. Dit vloerkleed heeft een modern en minimalistisch ruit design en voelt heerlijk zacht aan. Het hoogpolige vloerkleed heeft een donkere antraciet kleur en de strepen op het vloerkleed hebben een moca beige kleur. Het Scandinavische tapijt is gemaakt van 100% polyester en heeft en poolgewicht van maar liefst 4200 gram per vierkante meter. Daarnaast is het hoogpolige Scandinavische karpet voorzien van een slipbestendige rug van katoen. Het vloerkleed is verkrijgbaar in drie verschillende formaten.

Scandinavisch Hoogpolig Vloerkleed Ruit TijuanHoogpolig Scandinavisch tapijt ‘Tijuan Ruit’

Het hoogpolige vloerkleed Tijuan Ruit heeft een ivoorwitte kleur waarbij de strepen een subtiel zwarte kleur hebben. Het vloerkleed is daarnaast aan de uiteinden voorzien van ivoorwitte touwtjes om het Scandinavische design helemaal af te maken. Het hoogpolige Scandinavische karpet is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol en voelt heerlijk zacht aan. Het Scandinavische vloerkleed heeft een poolhoogte van 55 millimeter en heeft een gewicht van 2750 gram per vierkante meter. Daarnaast is dit design vloerkleed afgewerkt met een stevige en slipbestendige katoenen achterzijde. Je kunt dit vloerkleed verkrijgen in drie verschillende formaten.

Scandinavisch-Vloerkleed-Hoogpolig-Premium-WitHoogpolig Scandinavisch vloerkleed ‘Premium Wit’

Het hoogpolige vloerkleed Premium Wit heeft een prachtige dierenvacht-look en een poolhoogte van wel 55 millimeter. Dankzij de dierenvacht-look en de neutrale witte kleur krijgt dit vloerkleed een mooie Scandinavische uitstraling. Het vloerkleed is daarnaast gemaakt van 100% polyester en heeft een gewicht van 1750 gram per vierkante meter. Het vloerkleed is tevens voorzien van een slipbestendige rug van katoen (75%) en polyester (25%). Het witte Scandinavische tapijt is verkrijgbaar in verschillende formaten. Naast de kleur wit kun je het hoogpolige vloerkleed ook aanschaffen in diverse andere kleuren.