Hoogpolig kleed ‘Comfy’

Zoek jij naar een hoogpolig kleed van een hoogwaardige kwaliteit? Zoek dan niet verder. Ontdek hieronder onze hoogpolige Comfy collectie. Een Comfy vloerkleed is een hoogpolig kleed met een poolhoogte van 4,5 centimeter. Het hoogpolige kleed voelt ontzettend zacht aan dankzij het polyester materiaal. Voor het hoogpolige kleed betaal je geen verzendkosten als je in Nederland of België woont.

Hoogpolig Comfy kleed

Een Comfy tapijt is een hoogpolig kleed met een hoogte van 45 millimeter. Het hoogpolige kleed is gemaakt van 100% polyester en is voorzien van een katoenen achterzijde. Dankzij de fijne zachte stof en de poolhoogte van 45 millimeter, voelt dit hoogpolige kleed ontzettend zacht aan. Een hoogpolig kleed uit de Comfy collectie is dan ook perfect om te gebruiken als slaapkamer vloerkleed of als woonkamer vloerkleed. Net als al onze andere hoogpolige kleden is het Comfy kleed geschikt voor vloerverwarmingen.

Hoogpolig kleed voor in je kamer

Een hoogpolig Comfy karpet is te bestellen in acht verschillende kleuren. Zo bestaat de hoogpolige collectie o.a. uit een blauw vloerkleed, een grijs vloerkleed en een beige vloerkleed. Naast de acht verschillende kleuren kan je het hoogpolige kleed ook bestellen in twee verschillende formaten. Je kan het shaggy vloerkleed namelijk kopen in het formaat 160×230 cm of in het formaat 200×290 centimeter. Dankzij de verschillende formaten en kleuren kan je het hoogpolige Comfy kleed perfect afstemmen op je kamer.

Hoogpolig kleed kopen

Een hoogpolig Comfy kleed is een goedkoop vloerkleed van een hoogwaardige kwaliteit. Voor een klein vloerkleed uit de Comfy collectie betaal je slechts €295 en voor een groot vloerkleed betaal je slechts €469. Het hoogpolige kleed wordt bovendien gratis bij je thuisbezorgd als je in Nederland of België woont. Bij kameraankleden.nl kan je overigens veilig betalen met je eigen bank via iDeal, overboeking of Bancontact. Je kan er zelfs voor kiezen om pas bij levering van het kleed te betalen. Een hoogpolig kleed kopen, dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl.

Het kleden assortiment van kameraankleden.nl

Naast de hoogpolige vloerkleden uit de Comfy collectie hebben wij bij kameraankleden.nl nog veel meer hoogpolige vloerkleden in het assortiment. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld ook een hoogpolig kleed kopen uit de Cameleon collectie of de Luxius collectie. Naast een hoogpolig kleed kan je uiteraard ook een laagpolig vloerkleed kopen bij ons. Of je nu zoekt naar een vintage vloerkleed, een patchwork vloerkleed of een design vloerkleed; bij ons kan je altijd een kleed vinden dat aan je wensen voldoet. Meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens onze andere blogartikelen.