Hoogpolig karpet kopen | Hoogpolige karpetten

Een hoogpolig karpet is een hoogpolig vloerkleed met een hoogte van circa 25 tot 50 millimeter. Bij kameraankleden.nl hebben wij veel verschillende hoogpolige karpetten in het assortiment. Bij ons kan je een hoogpolig karpet dan ook kopen in verschillende formaten, kleuren en soorten. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze hoogpolige karpetten.

Een hoogpolig karpet voor in je kamer

Een hoogpolig vloerkleed verbindt je meubels in je kamer als het kleed in het midden van je kamer ligt. Daarnaast wordt een hoogpolig karpet vaak geassocieerd met warmte en gezelligheid waardoor het ook de sfeer in je kamer verbeterd. Op kameraankleden.nl kan je een hoogpolig karpet in verschillende formaten kopen. Als jij zoekt naar een klein vloerkleed met een hoge poolhoogte dan is het formaat van 160×230 centimeter het meest geschikt voor in jouw kamer. Kleine vloerkleden zijn geschikt voor in kleine woonkamers, slaapkamers of serres. Zoek jij naar een hoogpolig karpet voor in een grote kamer? Dan kan je het best kiezen voor een groot vloerkleed van 200×300 cm.

De voordelen van een hoogpolig karpet

Een hoogpolig karpet heeft een aantal pluspunten ten opzichte van een laagpolig karpet. Zo voelt een hoogpolig vloerkleed een stuk comfortabeler aan dankzij het zachte en dikke materiaal. Een hoogpolig karpet wordt dan ook meestal gebruikt als een woonkamer vloerkleed of een slaapkamer vloerkleed. Echter heeft een hoogpolig karpet, naast het comfortabele voordeel, ook een ander pluspunt. Een hoogpolig vloerkleed heeft namelijk ook een geluidsabsorberende werking. Dit betekent dat een hoogpolig karpet vervelende geluiden in je kamer dempt. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan galmende geluiden. Een hoogpolig karpet is dus comfortabel en functioneel. Wat wil je nog meer?

Onze hoogpolige collecties

Bij kameraankleden.nl hebben wij verscheidene collecties in het assortiment met een hoge poolhoogte. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld de prachtige Cameleon collectie, Luxius collectie en Comfy collectie kopen. Bij deze hoogpolige karpet collecties kan je kiezen uit veel verschillende kleuren vloerkleden. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld een fel gekleurd vloerkleed kopen zoals een blauw vloerkleed, een paars vloerkleed of een rood vloerkleed.  Zoek je toch meer naar een neutraal hoogpolig karpet? Wees dan gerust want wij hebben ook veel neutraal gekleurde vloerkleden in het assortiment. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een grijs vloerkleed of een antraciet vloerkleed. Voor welke collectie en voor welke kleur ga jij?