Hoogpolig design vloerkleed

Onze Cameleon karpetten collectie is werkelijk uniek! De hoogpolige design vloerkleden hebben gemêleerde kleurenpatronen welke handmatig zijn ingeweven. Het materiaal en de kwaliteit van de hoogpolige design vloerkleden zijn ongelofelijk sterk. De Cameleon vloerkleden zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en in twee verschillende formaten. Een hoogpolig design vloerkleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!


Hoogpolig design vloerkleed

Een Cameleon vloerkleed is een hoogpolig design vloerkleed met een poolhoogte van circa 2,3 centimeter. Het hoogpolige design tapijt is gemaakt van 100% polyester en is voorzien van een slipbestendige katoenen rug. De hoogpolige design vloerkleden hebben daarnaast een uniek effect waarbij de kleurintensiteit licht veranderd door het lichtinval. Je kan hierbij kiezen voor een bruin vloerkleedblauw vloerkleed, een antraciet grijs vloerkleed of een beige vloerkleed. De warme kleuren zijn prachtig te combineren met vrijwel elk interieur.

Het voordeel van een hoogpolig design vloerkleed

De hoogpolige design vloerkleden hebben een aantal voordelen ten opzichte van laagpolige vloerkleden. Ten eerste is een hoogpolig vloerkleed een stuk comfortabeler dan een laagpolig vloerkleed. Daarnaast heeft een hoogpolig design vloerkleed het voordeel dat het een geluidsabsorberende en geluiddempende werking heeft in je kamer. Hierdoor worden onprettige geluiden, zoals het galmende geluid van je radio, gedempt. Bovendien zorgt een hoogpolig design vloerkleed voor een warme en gezellige sfeer in je kamer. Een hoogpolig Cameleon vloerkleed is perfect om te gebruiken in je woonkamer of slaapkamer.

De hoogpolige design vloerkleden kopen

Ben je geïnteresseerd geraakt in de mooie vloerkleden? Bij ons kan je de hoogpolige design vloerkleden kopen in de formaten 160×230 cm of 200×290 cm. Hierdoor kan je de ideale grootte kopen voor jouw kamer. Voor het formaat van 160×230 centimeter betaal je bij ons slechts €495. Wij verzenden dit stoere vloerkleed bovendien geheel gratis binnen Nederland en België. Bovendien kan je bij ons veilig en vertrouwd betalen middels overboeking, iDeal of Bancontact. Je kan er zelfs voor kiezen om contact te betalen bij aflevering. Een hoogpolig design vloerkleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Bekijk ook eens onze andere design vloerkleden

Bij kameraankleden.nl hebben wij een ruim assortiment aan hoogpolige design vloerkleden. Uiteraard hebben wij ook diverse laagpolige vloerkleden in het assortiment. Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een vintage vloerkleed of een wollen vloerkleed. Wil je meer inspiratie op doen? Bekijk dan ook eens ons blog waar wij regelmatig inspirerende blogberichten op plaatsen. Wat voor design vloerkleed je ook zoekt, bij kameraankleden.nl kan je altijd een tapijt vinden dat aan je wensen voldoet!