Hoog tapijt kopen? Ontdek onze top 3 collecties

Zoek jij naar een comfortabel hoog tapijt? Dan ben je bij kameraankleden.nl aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten hoge tapijten in het assortiment. Ontdek hieronder een aantal van onze collecties of bekijk direct al onze hoge tapijten op onze hoogpolige vloerkleden categoriepagina.

hoog tapijt SingaHoog tapijt Singa

Één van onze bestverkochte hoogpolige vloerkleden collecties is de Singa collectie. Deze hoge tapijten hebben, voor hoogpolige vloerkleden, een relatief lage poolhoogte. Hierdoor behoudt je de warme en het comfort maar zorg je tegelijkertijd wel voor een moderne sfeer in je kamer. De collectie is verkrijgbaar in verschillende pastelkleuren, waaronder lichtblauw en roze. Daarnaast kun je een hoog tapijt uit de Singa collectie verkrijgen in verschillende vloerkleed maten. Zo kun je het hoge tapijt perfect afstemmen op jouw kamer. Een hoog tapijt uit de Singa collectie is gemaakt van 100% polyester, heeft een poolhoogte van vier centimeter en is voorzien van een slipbestendige katoenen rug. De tapijten hebben een gewicht van 2250 gram per vierkante meter.

Vloerkleed-Hoogpolig-Premium-Wit/BruinHoog tapijt Premium

Een tegenhanger van de Singa vloerkleden zijn onze ‘Premium’ vloerkleden. De hoogpolige vloerkleden uit de Premium collectie hebben een poolhoogte van 5,5 centimeter en een warme dierenvacht look. Een hoog tapijt uit de Premium collectie oogt een stuk dikker en daardoor zorg je voor een warme en gezellige sfeer in je kamer. De Premium vloerkleden zijn tevens verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo kun je een hoog tapijt uit de Premium collectie onder andere verkrijgen in de kleuren bruin, paars, wit en zilver. De Premium vloerkleden zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een rug van katoen (75%) en polyester (25%). De handgeweven vloerkleden hebben een gewicht van 1750 gram per vierkante meter.

hoog-shaggy-vloerkleedHoog tapijt Shaggy

Zoek jij meer naar een hoog tapijt die verkrijgbaar zijn in diverse warme kleuren? Dan is een vloerkleed uit de Shaggy collectie iets voor jou. De shaggy vloerkleden zijn verkrijgbaar in onder andere de warme kleuren taupe, antraciet en champagne bruin. De hoge tapijten uit de Shaggy collectie zijn doorgaans gemixt met een contrasterende kleur. De Shaggy vloerkleden zijn gemaakt van 100% polyester, hebben een poolhoogte van vier centimeter en zijn voorzien van een slipbestendige katoenen rug. De vloerkleden hebben een gewicht van 2750 gram per vierkante meter. Ook deze vloerkleden zijn verkrijgbaar in drie formaten: 120×170 cm, 160×230 cm en 200×290 cm.