Hippe vloerkleden kopen? Ontdek onze top 3 hippe vloerkleden

Welkom bij een nieuw blog van kameraankleden.nl! In dit blog vertellen wij je graag meer over onze top 3 hippe vloerkleden. Bij kameraankleden.nl selecteren wij onze hippe vloerkleden nauwkeurig uit. Wij bieden alleen hippe vloerkleden aan van een hoogwaardige kwaliteit. Wij verzenden onze hippe vloerkleden overigens geheel gratis binnen Nederland en België. Een hip vloerkleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Hippe vloerkleden: 1. Vloerkleed Patchwork Turquoise

Als je het over hippe vloerkleden hebt, dan is het ‘Vloerkleed Patchwork Turquoise’ absoluut een vloerkleed dat in dit rijtje thuis hoort. Patchwork vloerkleden zijn erg trending en zie je steeds vaker terug in hippe huiskamers. Bij een patchwork vloerkleed lijkt het alsof er verschillende stoffen aan elkaar zijn verbonden, waardoor je een hip en kleurrijk effect krijgt. Daarnaast heeft het hippe patchwork vloerkleed een subtiel vintage design. Het hippe vloerkleed heeft een poolhoogte van circa 0,7 centimeter en is gemaakt van 100% (natuurlijke) viscose. Dit hippe vloerkleed is, dankzij de mooie turquoise kleur, ook erg leuk om te gebruiken als kinderkamer vloerkleed of als babykamer vloerkleed.

Het Vloerkleed Patchwork Turquoise is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo is dit blauwe vloerkleed ook beschikbaar als bijvoorbeeld rood vloerkleed, geel vloerkleed of bruin vloerkleed. Het design vloerkleed is bij ons verkrijgbaar in twee formaten, waarbij je voor het kleine formaat van 1,60 x 2,30 meter slechts €259,- betaalt. Een hip kleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Hippe vloerkleden: 2. Vloerkleed Aria Vintage Grijs

Op nummer twee in onze top drie hippe vloerkleden staat het ‘Vloerkleed Aria Vintage Grijs’. Bij hippe vloerkleden denk je al snel aan moderne vloerkleden maar het tegendeel is waar. Vintage vloerkleden zijn namelijk dé trend van dit jaar. Een retro vloerkleed geeft een unieke vintage look aan je kamer en zorgt  tegelijkertijd voor een gezellige sfeer. Het lichtgrijze vloerkleed is een laagpolig karpet met een poolhoogte van circa 3 millimeter. Wat erg handig is aan een laagpolig vloerkleed, is dat het erg makkelijk te onderhouden is. Dankzij de gladde oppervlakte kan je namelijk, met de stofzuiger, eenvoudig al het stof en vuil van het kleed halen. Hierdoor is dit hippe vloerkleed, in tegenstelling tot een hoogpolig vloerkleed, perfect om te gebruiken als eetkamer vloerkleed.

Het stoere vloerkleed is niet alleen verkrijgbaar als grijs vloerkleed maar is ook verkrijgbaar in de kleur bruin. Het hippe kleed is bovendien verkrijgbaar in de formaten 160×240 cm en 200×280 cm. Het kleine vloerkleed kost bij ons slechts €275 en voor het grote vloerkleed betaal je slechts €400.

Hippe vloerkleden: 3. Vloerkleed Living Aarde

De nummer drie onder onze top drie hippe vloerkleden is het ‘Vloerkleed Living Aarde’. Met dit hippe vintage vloerkleed kan je jezelf inbeelden in verschillende scenario’s. Het hippe tapijt kan je, dankzij de vintage look, terugbrengen in de tijd maar geeft tegelijkertijd ook een natuurlijke vibe af. Het mooie vloerkleed hoort, wat ons betreft, zeker thuis in de top 3 hippe vloerkleden. Het hippe tapijt is gemaakt van 100% viscose en heeft een katoenen achterzijde. Het karpet is, net als de andere hippe vloerkleden uit deze top 3, laagpolig. De poolhoogte van dit hippe tapijt bedraagt circa 0,7 millimeter. Bovendien is dit tapijt, net als al onze andere hippe gekleurde vloerkleden, geschikt voor vloerverwarmingen.

Het Vloerkleed Living Aarde is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De gehele ‘Living’ collectie is eenvoudig te bekijken via onze ‘Vintage vloerkleden’ pagina. Bij ons is dit goedkope vloerkleed verkrijgbaar in twee verschillende formaten, namelijk in 160×230 cm (€259) en in 200×290 cm (€409).


[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk alle hippe vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]