Nieuw! De hippe stoffen eetkamerstoelen ‘Salina’

hippe stoffen eetkamerstoelen salina

Bij kameraankleden.nl zijn wij constant op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen die naadloos aansluiten bij de laatste interieurtrends. Onlangs hebben wij weer een prachtige nieuwe eetkamerstoelen collectie toegevoegd aan ons assortiment, namelijk de ‘Salina’ collectie. Deze hippe stoffen eetkamerstoelen zijn echte eye-catchers dankzij de prachtige kleuren en het unieke design. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze hippe stoffen eetkamerstoelen uit deze stijlvolle collectie. Liever de eetkamerstoelen gelijk bekijken in één overzicht? Klik dan op de button hieronder en laat je inspireren!



De hippe stoffen eetkamerstoelen uit de ‘Salina’ collectie

De hippe stoffen eetkamerstoelen met armleuning hebben een uniek design en zijn verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren. Zo bestaat de collectie onder andere uit groene eetkamerstoelen, gele eetkamerstoelen, paarse eetkamerstoelen en lichtgrijze eetkamerstoelen. Je kunt de stoelen dus zowel in opvallende kleuren als in neutrale kleuren verkrijgen en zo perfect afstemmen op jouw interieurstijl. Uiteraard kun je jouw interieur ook afstemmen op de trendy eetkamerstoelen. Zo kun je bijvoorbeeld een muur in je woonkamer verven in dezelfde kleur als de stoelen. Tevens kun je ook andere interieurartikelen, zoals vloerkleden en woondecoratie, kopen waar de kleur van de hippe eettafelstoelen in terug komt.

Specificaties van de hippe stoffen eetkamerstoelen met armleuningen

De hippe stoffen eetstoelen uit de ‘Salina’ collectie zien er niet alleen erg tof uit maar zitten ook nog eens erg comfortabel. Zo zijn de hippe eetkamerstoelen bekleed met een fluweelzachte stof en voorzien van een lekker zachte schuimvulling. De zithoogte van de hippe stoffen eettafelstoelen is ook aangenaam met 49 centimeter. Daarnaast zijn de trendy stoffen eetkamerstoelen voorzien van vier metalen stoelpoten met een houten uitstraling. Dankzij de sterke stoelpoten en de goede constructie kunnen de stoffen eetkamerstoelen met armleuningen een gewicht dragen van maar liefst 150 kilogram! De stoffen stoelen met armleuningen hebben verder een gewicht van vijf kilogram en een hoogte van 84 centimeter.

Trendy stoffen eetkamerstoelen kopen bij kameraankleden.nl

Het bestellen van trendy eetkamerstoelen is bij kameraankleden.nl heel erg eenvoudig. Zo kun je bij ons online in slechts een paar eenvoudige stappen een bestelling plaatsen voor de hippe stoffen eetkamerstoelen. Betalen doe je bij ons bijvoorbeeld erg makkelijk via onder andere iDeal, Bancontact, Afterpay of diverse creditcards. Bovendien verzenden wij onze eettafelstoelen niet alleen erg snel maar ook nog eens helemaal gratis binnen Nederland en België. Naast trendy eettafelstoelen kun je bij ons overigens ook diverse andere interieurartikelen eenvoudig online kopen. Zo ben je bij ons ook aan het goede adres voor bijvoorbeeld barkrukken, fauteuils of poefs. Laat je inspireren op kameraankleden.nl en maak van jouw huis je thuis!